Skoro iskljucivo se bave proizvodnjom game controlera/periferija i tu nema greske. Ne prave babe i zabe kao Genius(koji mu nije ni prineti). Imao sam 2 dzojstika ranije, sada i P480 gamepad, koji sam uzeo umesto Logitech Precisiona(vec 2 mi crkla za 2 god-tacno na god. dana). To ne znaci da L ne valja, naprotiv( i tesko je ocekivatoi da pad od 10e radi 5 god uz konstantno mucenje), rekao bih da su tu negde po kvalitetu. Ja sam uzeo C cisto radi promene, i jedina zamerka je sto malo sporije reaguje u PES-u(u odn. na L). Mada moguce da to moze da se resi softverski, nisam probao...
imam nekih mesec i po dana, i nemam nekih zemerki, osim što je krstić malo tvrđi, ali i to će vremenom biti razrađeno. Ne mogu da se pohvalim da imam nekog velikog iskustva sa Sajtekom, ovaj džojped mi je prvi, ali ljudi ih hvale, tako da ne verujem da ćeš pogrešiti.
Imam Saitek gamepad P3200 rumble.Pao je s metra visine i zdrobio sve iznutra.Analogne palice su suvise visoke i meke,tako da prst samo sklizne i promeni pravac.Drajvere ne dobijas vec skidas s neta,a nepostoji tipka za kojom menjas palice i krstic.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.