Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Препорука јефтиног напајања
STRANA 1 OD 1
IvanNo1 Препорука јефтиног напајања 12.03.2009. 18:20 T16106

status: user
broj poruka: 467
Пријатељици је црк`о комп и, нећу да тврдим док га не видим лично, али сумњам на напајање (вентилатори на њему су одавно бучни, комп се само угасио и после одбио да се укључи, уз блинкање power LED и благи мирис паљевине). Ако се испостави да је то, биће потребно пронаћи што јефтинију замену. Е сад, пошто ниједан апгрејд није потенцијално толико скуп као куповина (превише) јефтиног напајања, реших да питам је л` Codegen може да прође као произвођач достојан поверења? Видех 400W за 1000дин и мислим да би то био ок избор.

Иначе, конфигурација је колико се сећам AthlonXP, nForce2 плоча, 2х512МВ, хард, двд, Audigy2 и GeForce 4 Ti 4200.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 12.03.2009. 18:25 #102370

broj poruka: 8138
bice taman taj codegen.Meni je Codegen 350w vukao mnogo jacu masinu od te bez problema.

skar re 12.03.2009. 18:27 #102372

broj poruka: 3992
lep opis svakako za les napajanja..
a taj codegen je bolji od svakog kineza(no name)

rad je od coveka napravio majmuna

doca80 Re: Препорука јефтиног напајања 12.03.2009. 18:35 #102373

broj poruka: 3053
Prvo ti pogledaj masinu,UTVRDI KVAR,pa onda pitaj na forumu sta da kupis... Ne znam zasto,ali imam osecaj da ce tvoja sledeca tema biti-KOJU PLOCU MI PREPORUCUJETE ZA ATHLON XP???

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: Пријатељици је црк`о комп и, нећу да тврдим док га не видим лично, али сумњам на напајање (вентилатори на њему су одавно бучни, комп се само угасио и после одбио да се укључи, уз блинкање power LED и благи мирис паљевине). Ако се испостави да је то, биће потребно пронаћи што јефтинију замену. Е сад, пошто ниједан апгрејд није потенцијално толико скуп као куповина (превише) јефтиног напајања, реших да питам је л` Codegen може да прође као произвођач достојан поверења? Видех 400W за 1000дин и мислим да би то био ок избор
::
:: Иначе, конфигурација је колико се сећам AthlonXP, nForce2 плоча, 2х512МВ, хард, двд, Audigy2 и GeForce 4 Ti 4200.
Plamen Polovan CHIFTEC, evo oglasa... 12.03.2009. 18:55 #102377

broj poruka: 2836
hdd:
HITACHI Deskstar SATA 250Gb-30e
(pun filmova,igrica)

napajanje:
Chieftec 300w-1000din

CDRW:
MSI,LG 52x32x52x-300din (na vise komada dogovor)
Informatika->Komponente
(Postavljen: 12.03.2009. 18:49) Upozorite nas na neispravan oglas...
ZORAN
ZEMUN

Pošalji e-mail autoru oglasa
Phone: 2615995
Mobile: 064 15 12 775

IvanNo1 Re: Re: Препорука јефтиног напајања 12.03.2009. 18:58 #102379

И ја заправо имам неки сличан осећај тако да сам намеравао да прво пробам да утакнем своје да видим да ли ће хтети да мрдне, ал` у том случају има да узме шта буде могло да се нађе и то ће да ради (ако уопште онда буде хтела да га поправља), а напајања има да их не пожелиш ни непријатељу.

Хвала свима на одговорима. :)

:: Prvo ti pogledaj masinu,UTVRDI KVAR,pa onda pitaj na forumu sta da kupis... Ne znam zasto,ali imam osecaj da ce tvoja sledeca tema biti-KOJU PLOCU MI PREPORUCUJETE ZA ATHLON XP???
doca80 Re: Re: Re: Препорука јефтиног напајања 12.03.2009. 19:17 #102382

broj poruka: 3053
Pametno,pametno,nema sta???Prvo ti utakni tvoje,pa vidi jel hoce da mrdne...jao blago li se prijateljici...nom kompu

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: И ја заправо имам неки сличан осећај тако да сам намеравао да прво пробам да утакнем своје да видим да ли ће хтети да мрдне, ал` у том случају има да узме шта буде могло да се нађе и то ће да ради (ако уопште онда буде хтела да га поправља), а напајања има да их не пожелиш ни непријатељу
:: Хвала свима на одговорима. :
:: :: Prvo ti pogledaj masinu,UTVRDI KVAR,pa onda pitaj na forumu sta da kupis... Ne znam zasto,ali imam osecaj da ce tvoja sledeca tema biti-KOJU PLOCU MI PREPORUCUJETE ZA ATHLON XP???
skar Re: Re: Препорука јефтиног напајања 12.03.2009. 19:17 #102383

broj poruka: 3992
uuuuuubreeeeeee doco ne baksuziraj

rad je od coveka napravio majmuna

:: Prvo ti pogledaj masinu,UTVRDI KVAR,pa onda pitaj na forumu sta da kupis... Ne znam zasto,ali imam osecaj da ce tvoja sledeca tema biti-KOJU PLOCU MI PREPORUCUJETE ZA ATHLON XP???
:: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: Пријатељици је црк`о комп и, нећу да тврдим док га не видим лично, али сумњам на напајање (вентилатори на њему су одавно бучни, комп се само угасио и после одбио да се укључи, уз блинкање power LED и благи мирис паљевине). Ако се испостави да је то, биће потребно пронаћи што јефтинију замену. Е сад, пошто ниједан апгрејд није потенцијално толико скуп као куповина (превише) јефтиног напајања, реших да питам је л` Codegen може да прође као произвођач достојан поверења? Видех 400W за 1000дин и мислим да би то био ок избор
:: ::
:: :: Иначе, конфигурација је колико се сећам AthlonXP, nForce2 плоча, 2х512МВ, хард, двд, Audigy2 и GeForce 4 Ti 4200.
IvanNo1 Re: Re: Re: Re: Препорука јефтиног напајања 12.03.2009. 19:28 #102384

Молим без инсинуација, помоћ наплаћујем искључиво у храни.

Каже да је малопре пробала опет да укључи комп да би проверила и да мирис долази из напајања.

:: Pametno,pametno,nema sta???Prvo ti utakni tvoje,pa vidi jel hoce da mrdne...jao blago li se prijateljici...nom kompu
pasduh ... 12.03.2009. 21:30 #102418

broj poruka: 451
xe xe samo pazi da i iz tvog kabla ne krenu cudni mirisi xe xe

one way or another

shone79 re: 12.03.2009. 23:05 #102450

broj poruka: 142

Potrazi ako jos moze da se nadje Gigabyte Superb 460w (oko 35eur ako ti nije mnogo), napajanje je extra, necujno 12cm, Active pfc. Moze da gura i mnogo jace masine, tako da si miran i posle upgrade-a.
pozz
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs