Пријатељици је црк`о комп и, нећу да тврдим док га не видим лично, али сумњам на напајање (вентилатори на њему су одавно бучни, комп се само угасио и после одбио да се укључи, уз блинкање power LED и благи мирис паљевине). Ако се испостави да је то, биће потребно пронаћи што јефтинију замену. Е сад, пошто ниједан апгрејд није потенцијално толико скуп као куповина (превише) јефтиног напајања, реших да питам је л` Codegen може да прође као произвођач достојан поверења? Видех 400W за 1000дин и мислим да би то био ок избор.
Иначе, конфигурација је колико се сећам AthlonXP, nForce2 плоча, 2х512МВ, хард, двд, Audigy2 и GeForce 4 Ti 4200.
Prvo ti pogledaj masinu,UTVRDI KVAR,pa onda pitaj na forumu sta da kupis... Ne znam zasto,ali imam osecaj da ce tvoja sledeca tema biti-KOJU PLOCU MI PREPORUCUJETE ZA ATHLON XP???
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Пријатељици је црк`о комп и, нећу да тврдим док га не видим лично, али сумњам на напајање (вентилатори на њему су одавно бучни, комп се само угасио и после одбио да се укључи, уз блинкање power LED и благи мирис паљевине). Ако се испостави да је то, биће потребно пронаћи што јефтинију замену. Е сад, пошто ниједан апгрејд није потенцијално толико скуп као куповина (превише) јефтиног напајања, реших да питам је л` Codegen може да прође као произвођач достојан поверења? Видех 400W за 1000дин и мислим да би то био ок избор :: :: Иначе, конфигурација је колико се сећам AthlonXP, nForce2 плоча, 2х512МВ, хард, двд, Audigy2 и GeForce 4 Ti 4200.
И ја заправо имам неки сличан осећај тако да сам намеравао да прво пробам да утакнем своје да видим да ли ће хтети да мрдне, ал` у том случају има да узме шта буде могло да се нађе и то ће да ради (ако уопште онда буде хтела да га поправља), а напајања има да их не пожелиш ни непријатељу.
Хвала свима на одговорима. :)
:: Prvo ti pogledaj masinu,UTVRDI KVAR,pa onda pitaj na forumu sta da kupis... Ne znam zasto,ali imam osecaj da ce tvoja sledeca tema biti-KOJU PLOCU MI PREPORUCUJETE ZA ATHLON XP???
Pametno,pametno,nema sta???Prvo ti utakni tvoje,pa vidi jel hoce da mrdne...jao blago li se prijateljici...nom kompu
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: И ја заправо имам неки сличан осећај тако да сам намеравао да прво пробам да утакнем своје да видим да ли ће хтети да мрдне, ал` у том случају има да узме шта буде могло да се нађе и то ће да ради (ако уопште онда буде хтела да га поправља), а напајања има да их не пожелиш ни непријатељу :: :: :: Хвала свима на одговорима. : :: :: :: Prvo ti pogledaj masinu,UTVRDI KVAR,pa onda pitaj na forumu sta da kupis... Ne znam zasto,ali imam osecaj da ce tvoja sledeca tema biti-KOJU PLOCU MI PREPORUCUJETE ZA ATHLON XP???
:: Prvo ti pogledaj masinu,UTVRDI KVAR,pa onda pitaj na forumu sta da kupis... Ne znam zasto,ali imam osecaj da ce tvoja sledeca tema biti-KOJU PLOCU MI PREPORUCUJETE ZA ATHLON XP??? :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Пријатељици је црк`о комп и, нећу да тврдим док га не видим лично, али сумњам на напајање (вентилатори на њему су одавно бучни, комп се само угасио и после одбио да се укључи, уз блинкање power LED и благи мирис паљевине). Ако се испостави да је то, биће потребно пронаћи што јефтинију замену. Е сад, пошто ниједан апгрејд није потенцијално толико скуп као куповина (превише) јефтиног напајања, реших да питам је л` Codegen може да прође као произвођач достојан поверења? Видех 400W за 1000дин и мислим да би то био ок избор :: :: :: :: Иначе, конфигурација је колико се сећам AthlonXP, nForce2 плоча, 2х512МВ, хард, двд, Audigy2 и GeForce 4 Ti 4200.
Potrazi ako jos moze da se nadje Gigabyte Superb 460w (oko 35eur ako ti nije mnogo), napajanje je extra, necujno 12cm, Active pfc. Moze da gura i mnogo jace masine, tako da si miran i posle upgrade-a. pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.