Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
gde da kupim eBook reader(device)?
STRANA 1 OD 1
Mixx gde da kupim eBook reader(device)? 07.03.2009. 10:53 T15976

status: user
broj poruka: 2931
zapao mi je za oko foxit eSlick, prvenstveno zbog cene, ali nisam uspeo da ga nadjem kod nas. ako ima jeftinijih (potrebno mi je samo da otvara pdf, nikakve napredne opcije) molim za info. tnx!
nenadva utisak 07.03.2009. 18:02 #101323

status: user
broj poruka: 14

prosle godine sam u usa imao prilike da vidim i da probam ebook-stvarno je neverovatna stvar mnogo prijanije za oci od prave knjige,cena mu je bila oko 300dol,ja mislim da ces to tesko naci kod nas,a i da nadjes bice udaranje po usima,moj ti je savet ako imas nekooga da ti donese preko,poz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs