Resio sam da uzmem neko kvalitetno napajanje, pa sad se dvoumim izmedju ova tri, OCZ je najjeftiniji tako da bi nekako najvise njega... Sta vi preporucujete od 7-8000 din.
ja trenutno(vec 2god)koristim termaltake true power 470w i prezadovoljan sam... o od ta tri najpre OCZ,pa TT..
rad je od coveka napravio majmuna
:: Od ova tri :: :: Chieftec CFT-600-14CS, 600 :: :: OCZ 600W StealthXStrea :: :: ThermalTake PurePower 600 :: :: Resio sam da uzmem neko kvalitetno napajanje, pa sad se dvoumim izmedju ova tri, OCZ je najjeftiniji tako da bi nekako najvise njega... Sta vi preporucujete od 7-8000 din :: :: :: ::
imedju ta dva nema dileme...OCZ,bre...ali ako vec uzimash OCZ mojne da ti uvale PCPower&Cooling reviziju jer je u sklopu grupe OCZa
I ako si nameravao da uzmesh OCZ umesto StealthaX, nabaci ModX_seriju jer osim 14cm ventilatora koji je duplo tishi i efikasniji kod rashladjivanja, ima i bolje kondezatore i peakW a i neuporedivo je bolji kod instaliranja jer ima modularne kablove..ma milina...a i ovih dana su nestala napajanja sa 700w a ponovo ushla serija od 600w [blaGO tebi]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ get on_log on / log off_get off
al ne daje mi se bas 2000 din. vise nego za Stealth, znam da je Mod kvalitetnije i vise izdrzava al ja mislim da ce i StealthX biti odlicno, nemama ja neku jaku masinu (AMD X2 5600+ @ 3,2Ghz, 9600GT, 2GB Ram, 250GB Hard, jedan rezac...), ovo hocu da uzmem samo da se obezbedim za ubuduce, jer sad imam LCpower 450W i ono lepo tera sve ovo, al za kasnije kad budem prelazio na Phenom II i neku jacu graficku trebace jace napajanje, a ja mislim da ova od 600W mogu da teraju i GTX280...
Mislis na 600W StealthXStream ? Pa najverovatnije cu ga uzeti, jer meni modularno i ne treba, ne bi bilo lose imati ga al i StealthX je odlicno.
:: Ja i drugar smo hteli da uzmemo taj Thermaltake ali ga nigde nije bilo i uzeli smo tog OCZ i veruj mi napajanje je predobro.. :: :: Uzmi OCZ.. :: :: ::
Slobodno bez razmisljanja OCz 600W...Bas to ja posjedujem...nemam nikakvu zamjerku...potpuno necujno napajanje...Topla preporuka...
Independence is a state of mind
:: Od ova tri :: :: Chieftec CFT-600-14CS, 600 :: :: OCZ 600W StealthXStrea :: :: ThermalTake PurePower 600 :: :: Resio sam da uzmem neko kvalitetno napajanje, pa sad se dvoumim izmedju ova tri, OCZ je najjeftiniji tako da bi nekako najvise njega... Sta vi preporucujete od 7-8000 din :: :: :: ::
TT vec godinama unazad vazi za vrhunskog proizvodjaca napajanja i mnogo je duze u `tom poslu` i od Chieftec-a i OCZ-a.I za sebe bih definitivno prvo uzeo TT,jer od napajanja na nasem trzistu pored njega moze da stane jedino Corsair...ThermalTake nema losu ili solidnu seriji vec su sve vrhunske.
OCZ 600W StealthX ima serije koje su veoma bucne i koje rade normalno...Uzrok tome je to sto isto napajanje pravi vise proizvodjaca jer je OCZ raskidao ugovore sa CWT-om,pa je sklapao sa FSP-om koji i pravi sadasnje 600W StealthX serije...Da me ne razumes pogresno OCZ StealthXStreame je odlicno napajanje,ali sa TTom ces imati sigurno isto toliko kvalitetnu struju samo sto su TT PurePower i ToughPower prakticno necujna napajanja,a meni licno je to vrlo bitna stavka.
Chieftech...Dobar,ali nista vise od toga...I TT i OCZ su bolji...Malo sam se razocarao u Chieftec napajanja jer su mom prijatelju crkla dva modularna od 650W...Mozda je samo uletela losa serija,ali zasto rizikovati...
Tako da bi moja lista izgledala ovako: 1. Thermaltake 2. OCZ 3. Chieftec
Presudno izmedju TTa i OCZa bi bilo to sto je: TT tisi ima 14cm ventilator,OCZ 12cm, modularno je napajanje,OCZ nije, i sto je za napajanja ipak mnogo vece ime od OCZa...
Ako se odlucis za TT obrati paznju da uzmes Thermaltake PurePower RX 600W W0144 jer je ono modularno i ima 14cm ventilator(kosta oko 80-85 evra),a postoji varijanta W0318 ovo je takodje PurePower ali je Standard(12cm vent. i nije modularno).
:: TT vec godinama unazad vazi za vrhunskog proizvodjaca napajanja i mnogo je duze u `tom poslu` i od Chieftec-a i OCZ-a.I za sebe bih definitivno prvo uzeo TT,jer od napajanja na nasem trzistu pored njega moze da stane jedino Corsair...ThermalTake nema losu ili solidnu seriji vec su sve vrhunske :: :: OCZ 600W StealthX ima serije koje su veoma bucne i koje rade normalno...Uzrok tome je to sto isto napajanje pravi vise proizvodjaca jer je OCZ raskidao ugovore sa CWT-om,pa je sklapao sa FSP-om koji i pravi sadasnje 600W StealthX serije...Da me ne razumes pogresno OCZ StealthXStreame je odlicno napajanje,ali sa TTom ces imati sigurno isto toliko kvalitetnu struju samo sto su TT PurePower i ToughPower prakticno necujna napajanja,a meni licno je to vrlo bitna stavka :: :: Chieftech...Dobar,ali nista vise od toga...I TT i OCZ su bolji...Malo sam se razocarao u Chieftec napajanja jer su mom prijatelju crkla dva modularna od 650W...Mozda je samo uletela losa serija,ali zasto rizikovati.. :: :: Tako da bi moja lista izgledala ovako :: 1. Thermaltak :: 2. OC :: 3. Chiefte :: :: Presudno izmedju TTa i OCZa bi bilo to sto je :: TT tisi ima 14cm ventilator,OCZ 12cm :: modularno je napajanje,OCZ nije :: i sto je za napajanja ipak mnogo vece ime od OCZa.. :: :: Ako se odlucis za TT obrati paznju da uzmes Thermaltake PurePower RX 600W W0144 jer je ono modularno i ima 14cm ventilator(kosta oko 80-85 evra),a postoji varijanta W0318 ovo je takodje PurePower ali je Standard(12cm vent. i nije modularno) :: :: :: DaSickSyste ::
Imao sam nekoliko slucajeva gde su mi prijatalji iz inostranstva skretali paznju za Chieftec napajanja. Kod nas je trend da Chieftec predstavlja vrh ponude i olicenje najkvalitetnijih napajanja, medjutim nekoliko puta kad sam hvalio ovo napajanje, prijatelji su me gledali sa cudjenjem. Ja pitam sta je problem a oni u fazonu Chiftec nista posebno, sta sa njim, srednja klasa napajanja za iste pare ili malo vece ima mnogo kvalitetnija napajanja. Ili nije u trendu tamo po Nemackoj , Austriji ili je ovde preuvalicano. Ne razumem se samo iznosim ono sto sam zapazio.
Thermaltake PurepowerRX 600W (W0144), sad sam citao reviews i i odlicno je, ima 14cm fan, modularno, bolje nego OCZ StealthXStream a skuplje 500 din. I ko pravi TT napajanja ova Purepower, jel CWT ?
OCZ StealthXStream 600W, i odusevljen sam u odnosu na LCPower kvalitet izrade kao i samo pakovanje je vrh, konektori su dosta kvalitetniji nego kod LC-a, ja sam zadovoljan... Hteo sam prvo TT 600W modular al nije ga bilo nigde, kao ni OCZ ModXStream ono moze samo da se naruci, pa sam uzeo ovo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.