Imam bezicni mis i tastaturu marke Labtec,i cak iako nije neka extra marka ja sam zadovoljan. Sad me nesto malo zbunjuje...u misu imam baterije Sony od 3800mah koje mi sa jednim punjenjem izdrze oko mesec dana koriscenja misa,a komp koristim BAS dosta,igram igre stalno.... Na osnovu nekih vasih iskustava da li te baterije treba da izdrze duze od mesec dana koriscenja misa? Neki drug me ubedjuje da bi trebalo,a otkad sam uzeo i mis i baterije one traju oko mesec dana sa jednim punjenjem(treba im oko 24h da bi se napunile)
Poz! Ja imam logitech mx 620,meni baterije drze 4-5 meseci vec,e sad mozda je do baterija bez obzira sto je sony,ja imam duracell. E sad moze biti u pitanju sam mis,jer moj ako stoji duze od 5 min nepomican on se sam ugasi,i tako sam stedi.Mozda je tvoj stalno aktivan pa onda brze trosi bat.
I moj mis se sam gasi nakon 5 minuta,ali retko kad se desi da mis nije aktivan 5 minuta,znaci skoro stalno je u upotrebi. Mada kad stavim obicne baterije(one od po 20din) traju par dana maksimalno.To radim dok su ove Sony Na punjacu.Jel moguce da je mis ekstremno veliki potrosac jer ipak je to mis star nekoliko godina,i verovatno je pravljen u nekoj starijoj tehnologiji koja ne stedi struju? Mislim 3800mah baterije,pa to bi trebalo da su zver baterije...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Poz :: Ja imam logitech mx 620,meni baterije drze 4-5 meseci vec,e sad mozda je do baterija bez obzira sto je sony,ja imam duracell :: E sad moze biti u pitanju sam mis,jer moj ako stoji duze od 5 min nepomican on se sam ugasi,i tako sam stedi.Mozda je tvoj stalno aktivan pa onda brze trosi bat :: :: ::
Mislim da je to sasvim OK. Ja imam staru vec 4 godine A4Tech kombinaciju misa itastature i baterije u misu ne mogu da izdrze vise od 5 dana pri intenzivnom koriscenju. Sto se tice baterija u tastaturi, tu vec i zaboravim kada sam ih stavio. Mis naravno ne gasi. Non-stop blinka crveno.
Ok,to mi je trebalo da cujem. Bice da je mis starije proizvodnje poprilicno veliki potrosac...Hvala svima na odgovorima.
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Mislim da je to sasvim OK. Ja imam staru vec 4 godine A4Tech kombinaciju misa itastature i baterije u misu ne mogu da izdrze vise od 5 dana pri intenzivnom koriscenju. Sto se tice baterija u tastaturi, tu vec i zaboravim kada sam ih stavio. Mis naravno ne gasi. Non-stop blinka crveno :: :: ::
moj lx8 trosi bateriju tako da je menjam na svakih mesec dana... a nije starije proizvodnje...mada pise na sajtu logitech-a da bat.treba da traju 5-6meseci
rad je od coveka napravio majmuna
:: Ok,to mi je trebalo da cujem. Bice da je mis starije proizvodnje poprilicno veliki potrosac...Hvala svima na odgovorima :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Mislim da je to sasvim OK. Ja imam staru vec 4 godine A4Tech kombinaciju misa itastature i baterije u misu ne mogu da izdrze vise od 5 dana pri intenzivnom koriscenju. Sto se tice baterija u tastaturi, tu vec i zaboravim kada sam ih stavio. Mis naravno ne gasi. Non-stop blinka crveno :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.