Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Canon MP160 problem skeniranje
STRANA 1 OD 1
razor81 Canon MP160 problem skeniranje 18.02.2009. 14:22 T15554

status: user
broj poruka: 41
Imam multifunkcijski uredjaj Canon Mp160 i od samog pocetka imam problema sa skeniranjem, nekada hoce nekada nece. U zadnje vreme uopste nece. Stalno izbacuje poruku Cannot communicate with server. Scaner may be discconected or scanner may be turned off. Check status. Scanner driver wil be closed. Code 2,155,0 Probao sam i da zamenim usb kabal al nista. Jel ima neko resenje ???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Reinstaliraj drajvere 18.02.2009. 14:34 #97492

broj poruka: 4163
a ako to ne pomogne probaj direktno na njemu da napraviš kopiju nečega. Ako radi ona moraš da vidiš u opcijama da nisi nešto pogrešno konfigurisao

petarboj ne moz to bez kabla! 18.02.2009. 14:45 #97496

broj poruka: 3

imao sam doticni canon i sa njim isti taj problem, malo sam gledao po netu i nasao da je resenje zamena usb kabla! znaci ljudi su spominjali usb kablove koji preko kabla imaju recimo aluminijumsku zastitu i tek onda plasticnu/gumenu zastitu. obicno je plastika providna pa se vidi aluminijumska zastita. sa tim kablom su ljudi resavali problem. mozes da pokusas i da uzmes neki sto kraci usb kabl. ja se ovim nisam bavio jer sam u medjuvremenu nabavio multifunkcionalni laser.
pozz
razor81 ... 18.02.2009. 16:29 #97537

broj poruka: 41
Taj fazon sa kablom ne radi, imam 3 razlicite vrste i ni sa jednim nece. Kopir radi sasvim normalno

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs