Razmisljao sam dosta o kupovini napajanja i dosao sam u dilemi izmedju ova 2: OCZ 500W StealthXStream 12mm fan. LC Power LC6600GP SilentGiant Green Power V2.3 14mm fan. Voleo bih da cujem od vas koje je napajanje bolje i zasto?
:: :: OCZ je bolji ali ja bih pre uzeo LCpower,jace je 100W pre bi njega,hladnije!! :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!! :: :: :: ::
Nekako bih pre uzeo ovo lc.Novije je,hladnije,ima 100w vise.....Ni ovo ocz nije lose,ali negde sam procitao da je mnogo lako.Valjda se napajanja gledaju i po tezini.
da mi je samo znati ko je zapoceo tu glupu pricu da se kvalitet napajanja gleda po tezini...to je totalno netacno...
Overclocking is the way of life!!!
:: Nekako bih pre uzeo ovo lc.Novije je,hladnije,ima 100w vise.....Ni ovo ocz nije lose,ali negde sam procitao da je mnogo lako.Valjda se napajanja gledaju i po tezini :: :: ::
hahaha,dobro,sigurno da nema 100w vise ali ima barem 50w vise.Da ima ovo oca 14mm ventilator ne bi se ni dvoumio oko kupovine,ali ovako posto ima 12mm vise se greje i bucnije je od Lc-a.
:: Pa posto je LC power NOVIJE, HLADNIJE, 100W JACE, sta cekas? :: Trk u radnju i kupuj, sveznalice.. :: :: ::
:: Kada smo vec kod napajanja, koliko vuce sledeci sastav, mrzi me da jurim one kalkulatore po netu a i nesto im ne verujem preterano.. :: :: AMD X2 4400 :: Gygabyte M52L-S :: 2x1G :: GF 8600G :: 1x160G :: 3x320G :: 2xDVDR :: 4x12cm ventilatori.. :: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! :: ::
Ako pitas da ti ljudi pomognu onda moras i da cujes sta sve kazu. Poredjenje da je LC hladniji je totalni apsurd, razlike izmedju 120mm i 140mm su jako male, manji fan-ovi se inace i vrte brze .. A to koliko se koje napajanje greje zavisi iskljucivo od onoga sta je unutra, koliki je fan nema apsolutno nikakve veze tu. Taj LC kad bi se opteretio sa 600W bi verovatno eksplodirao posle 30-tak sec. Ako isporuci i 450W to je dosta dobro. Nije ni ovaj OCZ sjajan ali je sigurno bolji od tog LC-a, pogledaj koliko kosta Tt, CM ili nesto slicno tome od 600W pa se onda zapiraj zasto je LC tako jeftin.
Uzimam ocz 500w.Ipak je kvalitettnije.I meni je bilo cudno zasto je lc 600w tako jeftino,a na primer neki chiftec od 600w kosta dosta skuplje.Hvala jos jednom svima na savetima.
Sigurno je stabilnije i moze da istrpi vece opterecenje. Lc hladniji nije sigurno jer ocz ima 80%+ efikasnost, sto znaci da se izuzetno malo greje i da nema gubitak energije u vidu ispustanja toplote, tako da bih ja pre uzeo ocz! 14` ventilator jeste mozda koji db tisi ali to je zanemarljivo!!!
Pa dašta !!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Uzimam ocz 500w.Ipak je kvalitettnije.I meni je bilo cudno zasto je lc 600w tako jeftino,a na primer neki chiftec od 600w kosta dosta skuplje.Hvala jos jednom svima na savetima :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.