Kupio bih neki bežični miš da ga koristim dok gledam film preko TV-a u drugoj sobi, da kada mi se u toku gledanja pripiša ili šta već, da ne moram prethodno da trčim da stiskam Space na tastaturi i onda kasnije prema zvuku i sećanju iz druge sobe nabadam gde sam zaustavio film pre nego što sam krenuo.
Pa, pošto nemam pojma koji bežični miš ovih dana valja, moja pitanja su:
1. Koliko često, u proseku, treba dopunjavati te baterije/kupovati nove, kako već to ide ?
2. Koliki je domet tog signala, u metrima ?
3. Da li se takvi miševi mogu upotrebljavati bez drajvera, dok windows ne radi, tj. da li da čuvam ovaj žični u nekoj fioci ako budem instalirao drugi Windows ili nešto drugo čačkao ?
Nemam predstavu koliko može da košta jedan dovoljno kvalitetan bežični miš, tek da je pouzdan, nije mi potrebna neka Counter Strike verzija sa 10000 dpi, karbonskim kućištem, 5 skrolova i 27 skrivenih dugmića itsl.
Treba mi jedan skrol, dvosmerni, dva dugmeta, narvno optika i da što više liči na klasičan miš, na primer :
trenutno koristim zadovoljan sam baterije menjam na 2-3meseca dalekometan(oko 5m) mada zna da brljavi,na vecem rastojanju nemam kasnjenja moze bez drajvera,ubodes i vozis
i mene boli rame kad mi ruka stoji ne prirodno dok radim na pc-ju, tj. peglam igre bas pre nedelju, dve, ja namestio fotelju ispred pc-ja, i nsam mogao da zaspim koliko me rame bolelo, a i nije neki jak bol, nego onaj grozni podmukli
Sta da ti kazem, ako imas parice uzmes logitech air i zavrsio si posao. Treba ti dva dana da se naviknes ali zato posle milina.. Nemas promasaja ni sa mx revolution. Oba se pune po recimo sat i po vremena i drze po nedelju dana ako ne i duze. Drajveri fantasticni (moze i bez njih), domet 5m minimum, ma sve je super...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.