Svidja mi se Gigabyte GM M6880 pacov. Kao, gamerska serija... samo sto ja nisam gamer, pa me sad interesuje KVALITET Gigabytovih misheva. Jel zna neko? P.S. Drugi pik mi je Genius ERGO serije 555 sa ovim optical touch skrolom
Vidi se da ne znas mnogo oko tehnike. Ako oces misa da te dugo i dobro sluzi kupi Logitech i samo njih. I onaj najeftiniji ce ti raditi 10 godina. Kupi nesto od 20-30e u uzivaj!
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))
Uzni A4TECH za 1200 din ne moze se nista naci bolje i to gamer edition laserski,a LOGITECH je 100% S***E,,vataju na IME!Pa iako ti se pokvari posle 6 mesec,uzmes drugi a IOVAKO SU SVI TI MISEVI SAMO PARCE PLASTIKE!i
Da, da Logitech je sranje, hvala ti sto me prosvetli! Sastavio sam ortacima i rodbini bar 30 konfa i svi su uzeli Logitech miseve, sve je drugo crkavalo, al mis nikad nije. Pa Logitech je keva za miseve. Jedino Razer moze da se meri sa njima, mada su to strogo gamerski misevi. Ako nemas sta pametnije da kazes bolje ne lupaj!
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))
A4TECH - al kad bi se zajebavali. SHIT4TECH. Za ostatak komentara - lekovi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Uzni A4TECH za 1200 din ne moze se nista naci bolje i to gamer edition laserski,a LOGITECH je 100% S***E,,vataju na IME!Pa iako ti se pokvari posle 6 mesec,uzmes drugi a IOVAKO SU SVI TI MISEVI SAMO PARCE PLASTIKE!i
Sto volim ovakve `inteligentne` komentare, samo me nasmeju slatko...
Samo se ti drzi svojih kineza, ali nemoj da vuces druge u svoju `inteligentnu` rupu... __________________ Scourge of PCBerza
:: Uzni A4TECH za 1200 din ne moze se nista naci bolje i to gamer edition laserski,a LOGITECH je 100% S***E,,vataju na IME!Pa iako ti se pokvari posle 6 mesec,uzmes drugi a IOVAKO SU SVI TI MISEVI SAMO PARCE PLASTIKE!i
Kupio sam sestri baš tog miša, pošto se ona `razvaljuje` od korišćenja kompjutera, pa će da joj potraje. Pošto nisam našao i za sebe tog 6880, kupim optički 6800. Mogu samo da kažem da mi mnogo bolje leži u ruci od Lodžiteka MX400. Na 800dpi je malo sporiji od Lodžiteka, a na 1600 osim u igrama, mani lično je prebrz. Posle nekih mesec dana forward i backward tasteri su počeli da zezaju. Često neće da reaguju. Dok su levi, desni taster i točkić dobro odrađeni. Sve u svemu, za te pare ne verujem da ćeš naći nešto bolje, ali nemoj da očekuješ nešto previše od njega. Koliko para, toliko i muzike. I, ove A4Tech preporuke slobodno zanemari. A4Teka ne bih uzeo ni kada bi mi ga davali za džabe. Gigabajta sam uzeo čisti da probam, pošto mi je miš izgledao lepo na oko. Vratio sam se na MX400, a 6800 će da posluži za ne daj Bože.
Hvala, DmasteRNo1!!! Drago mi je da cujem da je tockic dobro uradjen na njemu, jer ga cesto koristim, a na Geniusu mi cesto `prezubi`. Ma za te pare mi izgleda extra, ima godinu dana garancije, toliko mi je i dovoljan, izaci ce posle jos neki novi pacov. Ko zna, mozda ponovo instaliram neku igricu, cisto da vidim kakav je... :) Hvala svima P.S. A4Tech.... hehehehehheeeeee uahahahahaaa ...al ko zna, mozda su i popravili zavrsnu obradu...
A4Tech Office 8K wireles misonja je do kesice radi bez greske ali mu je vek trajanja nekih 4-5 godina. E to cudo kosta nekih 2000 dinara i vredi svake kinte koju je placen ako se uzme u obzir jedna mada baterije uz intezivno koriscenje traju prekratko 2-3 dana no to i nije neka velika mana jer uz misa dobijes 4 komada tako da su dve stalno u bazi i pune se ili samo tamo borave do zamene.
MX510 do njega me bolela ruka a preciznost kao i funkcionalnost ista kao gore pomenuti samo sto je od lepse plastike a sa zicom kosta ko dva gore pomenuta. Po meni dva losa ubise Milosa. Ko voli zice nije losa opcija ali bih ja sve jedno uzeo A4Tech 8K sa zicom posto kosta dinar dva preko (ili manje) od 1000.
Trenutno kuci rabim nekog trusta 7900Z koji ima neverovatno dobru zavrsnu obradu a bakterije su one punjive AA/r6 i traju mu bar mesec dana od punjenja do punjenja i mogu ti reci duze nego kod drugarovog Logiteca i pored toga sto se za razliku od logiteca rabi bar 2X vise. Mana dodatni dugmici ne mogu da se programiraju a meni to treba za AutoCAD ali sam se navikao.
Konkretno ako Logitec kosta manje od 70-100E onda je to cista konfekcija ali jako skupo placena u poredjenju sa konkurencijom (takvi modeli verovatno sizlaze sa iste proizvodne trake ko ostali pomenuti), pogotovu ako se ima u vidu da svi mi nekog misa koristimo recimo 3-4 godine a onda nam dosadi jer su se pojavili novi fancy modeli ili je postojeci vec krenuo da zeza itd...
Navedenog Gigabyte glodara zaista nisam probao ali mi se na oko svidja samo je pitanje kvaliteta iako doduse takve modele imas i sa potpisom OCZ, Point Of View itd...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.