gradim konfiguraciju koja ce imati dosta kvalitetnih delova . Nisam OC manijak pa samim tim mi ne treba napajanje od 700 W . Za nekih 50-tak jevriTJA sam video tri zanimljiva napajanja : OCZ StealthXStream , Termaltake i Chieftec . Ova prva dva imaju 500 i Chieftec 550 W . Koje je napajanje po vasem misljenju bolje ?
P.S. Da nisam video ne bih ni verovao - orka ima Phenom X3 , 4 GB memorije ,mislim dva harda i Gainward 9800 GTX i sve to mu drzi Chieftec 360 W !!! :))))))
Pa ja bih uzeo tog OCz-a...Ne posjedujem bas taj doticni model,imam ModXStream PRO od 600W i sluzi me veoma dobro...A inace OCz su vrlo kvalitetna napajanja...Gledao sam neke testove u kojima su se OCz napajanja dobro pokazala (znaci test skoro svih od 500 do 1000 i kusur wati...)...Topla preporuka...
Mogao bi da napišeš makar otprilike koje komponente nameravaš da iznabadaš u slotove te buduće ploče, jer ne troše sve moguće kombinacije uređaja potpuno istu količinu struje.
Koliko sam čuo, taj stari Chieftec ima pravih ~400W, tako da je, bez preterivanja, realna konkurencija ovom današnjem od 550.
Ja sam sklopio drugu E8200, GeForce9800GT, 1TB Samsung,2x250 GB Omicron,2x2GB 1200 Omicron memorije, 4 optike LG i sve to drzi već godinu dana sa Chieftec 360 W na default-u. Čak kada računar nije htio raditi u igrama sa CM 550 i Chieftec 500W(resetovao se), vrati ovo iz njegove stare konfiguracije i sve radi ko po loju. Ali takvih napajanja više nema, osim ako neželiš dati za napajanje(tog kvaliteta) ~ 80eura+.
Moja topla preporuka za Chieftec CFT-650-14C, ali je ~75 eura ili CM RP550-PCAAE2-EU za ~ 65 eura.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.