Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
RAZER Lachesis ili DeathAdder
STRANA 1 OD 1
micairvas RAZER Lachesis ili DeathAdder 03.02.2009. 21:25 T15164

status: user
broj poruka: 25

Treba mi pomoc imam u ponudi Lachesis za 4000din polovan ili mogu da kupim nov DethAddder za te pare, pa ako neko ima iskustva sa ovim misevima molio bih da mi kaze sta da uzmem i razlog naravno! HVALA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Valheru 03.02.2009. 21:50 #94367

broj poruka: 750
za desnjake Adder a za levake Lachesis,provereno

Kad Inspiracija Cuti,
Razum Se Brzo Zamara...

Roger Zelazny - Cronicles Of Amber
rampaGe. Dusan D.

Equinoxe Re: 03.02.2009. 21:58 #94372

broj poruka: 12057

Ta dva miša se prilično razlikuju u obliku. Što se tiče Lachesis (kog imam) to je fantastično precizan i ubodan simetričan wired miš. Fantastičan kvalitat izrade. Ako je taj polovan miš dobro očuvan, nema razloga da ga ne kupiš, ako si siguran da ti odgovara.

Ako nešto ne volim to je neudoban miš, što je naravno subjektivno i zavisi od tvoje ruke. Ono što ti treba da uradiš je da osetiš oba miša pod rukom. Ako je to moguće. Ako imaš dužu šaku, Lachesis je bolji. Mog Lachesisa držim na 1500 dpi i više mi ne treba. Tako da mi DPI karakteristika ne bi uticala na odluku. Ono zbog čeka sam ga ja kupio je pre svega oblik koji mi savršeno odgovara. Drajveri su stabilni, miš pamti u internoj memoriji sva button i sensitivity podešavanja, tako da kad ga odneseš na drugi komp i instaliraš drajvere, on odmah pročita iz miša zadnja podešavanja i ne moraš da pipneš drajvere.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

micairvas ... 04.02.2009. 00:50 #94408

Hvala puno, zanimalo me je to oko dpi razlike, posto nisam nikad imao skupljieg misa pa ne znam kako se to odrazava! A vidim da je Lachesis dosta skuplji, a i nemam veliku saku, tako da mi je mozda bolje da uzmem nov Deathadder, nije mi pouzdano da mi lik salje post ekspresom misa koji nisam prethodno video!
micairvas S T R A S N A S T V A R 06.02.2009. 00:50 #94873

Moram da se pohvalim da sam uzeo razor Lachesis, i ne mogu da verujem kako je brutalan mis! Jest da sam ga platio skoro 6000, al vredi svaki dinar.Onaj beli logo kako sija, kako klizi na podlozi, perverzija!!! I ja generalno imam manju saku al mi savrseno odgovara, znaci vrhunski mis, svaka preporuka!!!
micairvas S T R A S N A S T V A R 06.02.2009. 00:50 #94874

Moram da se pohvalim da sam uzeo razor Lachesis, i ne mogu da verujem kako je brutalan mis! Jest da sam ga platio skoro 6000, al vredi svaki dinar.Onaj beli logo kako sija, kako klizi na podlozi, perverzija!!! I ja generalno imam manju saku al mi savrseno odgovara, znaci vrhunski mis, svaka preporuka!!!
micairvas S T R A S N A S T V A R 06.02.2009. 00:51 #94875

micairvas Al nahvali samog sebe :D 06.02.2009. 02:45 #94898

Ne znam kako, al bas sam se nahvalio x3 :D Izvinjavam se!!!
Equinoxe Re: S T R A S N A S T V A R 06.02.2009. 03:07 #94900

broj poruka: 12057

Nemam ni ja ručerde, al i meni sjajno ležu u ruci. Moj je plavi. Tip, tresni mu odma novi firmware i drajvere, i ako možeš za njega neku steel podlogu ili neku baš Razer. Boles`.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

::
:: Moram da se pohvalim da sam uzeo razor Lachesis, i ne mogu da verujem kako je brutalan mis! Jest da sam ga platio skoro 6000, al vredi svaki dinar.Onaj beli logo kako sija, kako klizi na podlozi, perverzija!!! I ja generalno imam manju saku al mi savrseno odgovara, znaci vrhunski mis, svaka preporuka!!!
micairvas .... 06.02.2009. 15:46 #94959

Moj je beli, mada sam i ja prvo hteo plavi zbog kompletiranja sa razer tastaturom (ne znam jel postoje tastature sa belim logom), al kad su mi prikazali oba kako rade odlucio sam se za belog. Nego ja sad nemam podlogu za njega, cak sam skinuo i staru i koristim ga na stolu (lakiran drveni) , jel mogu nesto da sjebem tako, ne znam jel imas iskustva sa tim! A necu da dajem vise od 1 crvene za podlogu :D I ne razumem se najbolje kakav firmware za njega za sta to sluzi i gde da skinem, drajvere sam update-ovo!
micairvas .... 06.02.2009. 15:47 #94960

Moj je beli, mada sam i ja prvo hteo plavi zbog kompletiranja sa razer tastaturom (ne znam jel postoje tastature sa belim logom), al kad su mi prikazali oba kako rade odlucio sam se za belog. Nego ja sad nemam podlogu za njega, cak sam skinuo i staru i koristim ga na stolu (lakiran drveni) , jel mogu nesto da sjebem tako, ne znam jel imas iskustva sa tim! A necu da dajem vise od 1 crvene za podlogu :D I ne razumem se najbolje kakav firmware za njega za sta to sluzi i gde da skinem, drajvere sam update-ovo!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs