Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Napajanje TRUST
STRANA 1 OD 2  
gliga79 Napajanje TRUST 03.02.2009. 01:41 T15146

status: user
broj poruka: 4641
Kod mene u KS-u u radnji primetio sam napajanje firme TRUST deklarisane jacine 570w, po ceni od 4000 din.
Prodavac u radni kaze da ima da gura 3850 i q6600 bez ikakvih problema, i da bolje kupovine nema za te pare.
E sad me interesuje da li neko ima ovo napajanje i iskustvo sa istim.
Pozz.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dachman napajanje 03.02.2009. 01:48 #94174

broj poruka: 630
Ako ti je stalo do komponenti u kompu bezi sto dalje od tog napajanja!
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pwner re 03.02.2009. 01:49 #94175

broj poruka: 475
TRUST Dachman, dalje od njega...

Equinoxe Re: 03.02.2009. 01:52 #94177

broj poruka: 12057

Trust ni podlogu za miša, a kamoli nešto sa el. sklopovima unutra. Pozdravi prodavca koji u sebi misli: `See you soon, ako ga kupiš` i trlja ruke.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Hajduk RE: 03.02.2009. 03:06 #94187

broj poruka: 114

Hajduk

TRUST Napajanje!!! Dal me zezas? Bezi od tog prodavca i od te radnje

P.S. Bax2003 je dobro rekao
gilopile ... 03.02.2009. 03:15 #94188

broj poruka: 9459

Do not believe in Trust!
Ili ce gura to,ali u kontejner. :)
gliga79 TRUST 03.02.2009. 04:16 #94193

Jel imate neki argument za i protiv il samo lupetate onako bezveze.
Posto je napajanje prilicno tesko i ne deluje bezveze uopste. cak negde daju garanciju dve godine.

Equinoxe Re: TRUST 03.02.2009. 04:47 #94194

broj poruka: 12057

Sve što oni prave je jeftino smeće. Reputacija za svaki njihov proizvod od `aviona do kamiona` ili od miša do napajanja. Ni pod razno ne bih Q6600 i 3850 poverio napajanju za čiji brendi nikad nisam čuo reč hvale. Na pamet mi ne bi palo čak ni da ga testiram.

Isto važi i za KME, ANS/JNC, MS Industrial, Frontier, Zito, Vito, Sweex, Gembird...sve golo štanc sr@nje.

Što se Trusta tiče: neispravni miševi i tastature, džojstici, slušalice, raspali volani od plastike koju bi zgužvalo dete od 3 godine, web kamere - zlo, lopovi (produžni kablovi) sa tendecijom da se dime i smrde....mrzi me da kucam. I onda zabodeš fino Q6600 na Trust napajanje, i odma kupiš još jedan Q6600.

Neka se javi bilo ko ko ima pozitovna iskustva sa Trust-om.
(Samo nemojte da `jeftin` bude pozitivno)
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

::
:: Jel imate neki argument za i protiv il samo lupetate onako bezveze
:: Posto je napajanje prilicno tesko i ne deluje bezveze uopste. cak negde daju garanciju dve godine
Dachman Trust 03.02.2009. 09:00 #94200

Ali stvar je u tome sto mislim da niko i nije bio toliko glup da uzme to napajanje,pa se nece ni javiti :).
@gliga79: zar mislis da bi bas svi do jednoga lupali?Ako ne verujes vecini,veruj prodavcu idi i kupi to napajanje zasto uopste si i pitao?Ali nemoj da ti neko onda bude kriv ako ti se desi kurcslus ili tako nesto u kompu i sve ode u vecna lovista!

Dragg re 03.02.2009. 09:15 #94202

broj poruka: 2270
Evo jednog pozitivnog: uzeo sam Trust modem. Nije baš ni jeftin - 10e. Radi solidno, konektuje se na 52 - 54.6k, izdržao je već 6 meseci i valjda će još koji. Jes` da mu ne rade drajveri koji idu uz njega, ali našao sam neke generičke za Motorolu. Eto...

saa @... 03.02.2009. 10:00 #94206

broj poruka: 124

Shta misite o Codegen napajanjima
stoler Imam ja TRUST 520W! 03.02.2009. 10:14 #94207

broj poruka: 324
Meni se pokazalo kao veoma dobro napajanje, moram da se izvinem odmah svima jer vidim da je opšte prihvaćena stvar da mora da se pljuje! Imam ga već dve godine, možda i više i veoma sam zadovoljan, ne čuje se , radi stabilno 24/7 i nema nikakvih problema, Garanciju koju sam dobio bila je veće nego kod ostalih proizvođača a i cena mu je pristupačna. Moj glas ide ZA ovo napajanje...

TheBear Re: Imam ja TRUST 520W! 03.02.2009. 10:29 #94210

broj poruka: 6502
Zavisi koju masinu teras s njim...

:: Meni se pokazalo kao veoma dobro napajanje, moram da se izvinem odmah svima jer vidim da je opšte prihvaćena stvar da mora da se pljuje! Imam ga već dve godine, možda i više i veoma sam zadovoljan, ne čuje se , radi stabilno 24/7 i nema nikakvih problema, Garanciju koju sam dobio bila je veće nego kod ostalih proizvođača a i cena mu je pristupačna. Moj glas ide ZA ovo napajanje..
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
stoler Re: Re: Imam ja TRUST 520W! 03.02.2009. 10:48 #94212

biostar TP35D2-A7, intel E5200, 3x1GB kingmax 1066, MSI 9600GT 700mhz, 1900mhz oc, wd 250gb.....

:: Zavisi koju masinu teras s njim..
TheBear Pa dobro 03.02.2009. 11:19 #94216

broj poruka: 6502
meni slicna masina radi na LCPower 450W bez problema...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
stoler Re: Pa dobro 03.02.2009. 11:30 #94217

Eto, znači ipak TRUST nije loše napajanje, samo mislim da ljudi nemaju poverenja jer nije neka marka...ali dobro. Ja sam vam preneo moje iskustvo iz prve ruke i da kažem da mi nije ništa otišlo u `večna lovišta` , pozdrav

:: meni slicna masina radi na LCPower 450W bez problema..
cakleni re 03.02.2009. 12:15 #94223

broj poruka: 320
@saa

Imam codegen (200x) 450w, sve sto mogu da ti kazem je da sljaka...
Mada nisam ga opteretio (sa trenutnim komponentama vucem oko 250w)

Ortak je kupio skoro codegen 400w ne znam model, ali ima neki trouglasti lcd na kucistu sa temperaturom proc... Zadovoljan je, a platio ga je dosta manje od cooler master 420w, koji mu je bio preporucen. CM je bio nesto jeftiniji do skoro, pa `je od silne reklame porastao sa cenama, mislim da nije realno, dok je codegen koliko vidim cenovnike ostao nesto jeftiniji, mozda i opravdano...

Pozdrav!

MACHINE Trust 03.02.2009. 12:35 #94228

broj poruka: 5704
ima serije koje su odlicne a samo lupe tiket preko CWT napajanja...to radi i CM, TT...dakle, kada bi provirio u takvo neko trust ne bi to bilo losije od LC, Codegen...a posto je skuplje sigurno spad au dobru seriju...sve zavisi, ali za te pare mozes uzeti neko drugo poznatije, jedino ako nema...imate apsurd recimo da Antec tura u svoja napajanje junk poput Fuhyuuu elektrolita koji neneormlano crkavaju pa ih svrstava u red losijih (po elkoima) a video sam gro takvih crknutih dok Enermax tura JPce koji se vode losi ali ni jedan elko nisam video crknunt, niti na netu video sliku niti post da se neko zali na isti, dok Antec ima gro ljudi sa primedbama na elektrolite...bolje ispadne Chieftec sa TEAPO nego Antec sa Fuhyjuu...sve to zavisi...zato Astec i ne beri brigu :)

Codegen ima 500 i 600W serije iz CWT-a sa oznakom 400x, teska, 12cm ventiator i dobra...samo jos da ih nadjes...jer slicne oznake nosi i onaj ostlai krs od Codegena (Briza napajanja)

A N G E L

gliga79 Hvala svima 03.02.2009. 15:51 #94253

Neznam razmislicu jos ili da uzmem ovo (posto mi izgled uliva poverenje ), ili da dodam jos koji din i da uzmem chiftek. u svakom slucaju hvala svima.
Pozz

Dachman Chiftek 03.02.2009. 15:57 #94256

Ako ti nije frka oko novca,bez razmisljanja uzmi Chiftek i nema da razmisljas.

NMY CHIEF tec 03.02.2009. 16:31 #94259

broj poruka: 1509
Uzmes Chieftec i ne brines se...
Ja sam imao jednog chiefteca od 450W u bivsem PCu (gotovo pa legendarno) tjeralo mi je sve OK, nikada nisam imao problema...

Sada imam ASUS 550W s 3*18A na 12V railovima i takodje sam zadovoljan ...

Toliko

SONY VAIO VGN-FW285J

:: Neznam razmislicu jos ili da uzmem ovo (posto mi izgled uliva poverenje ), ili da dodam jos koji din i da uzmem chiftek. u svakom slucaju hvala svima
:: Poz
Ishmerish Re: Hvala svima 03.02.2009. 18:18 #94293

broj poruka: 7285
Ako imas love proveri LC6560T(upravo ga testiram),opasna stvar za 4900 RSD.

SLI/CF sertifikovano.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Neznam razmislicu jos ili da uzmem ovo (posto mi izgled uliva poverenje ), ili da dodam jos koji din i da uzmem chiftek. u svakom slucaju hvala svima
:: Poz
Nicolas Re: Re: Hvala svima 03.02.2009. 19:44 #94307

broj poruka: 308
uh i ja sam uzeo tog TITAN-a juce, stvarno je dobro. platio sam ga 300 kinti vise jbg

:: Ako imas love proveri LC6560T(upravo ga testiram),opasna stvar za 4900 RSD
:: SLI/CF sertifikovano
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Neznam razmislicu jos ili da uzmem ovo (posto mi izgled uliva poverenje ), ili da dodam jos koji din i da uzmem chiftek. u svakom slucaju hvala svima
:: :: Poz
:: ::
Ishmerish Re: Re: Re: Hvala svima 03.02.2009. 19:48 #94309

TJ. DPM ili Qbit.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: uh i ja sam uzeo tog TITAN-a juce, stvarno je dobro. platio sam ga 300 kinti vise jb
:: :: Ako imas love proveri LC6560T(upravo ga testiram),opasna stvar za 4900 RSD
:: :: SLI/CF sertifikovano
:: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: Neznam razmislicu jos ili da uzmem ovo (posto mi izgled uliva poverenje ), ili da dodam jos koji din i da uzmem chiftek. u svakom slucaju hvala svima
:: :: :: Poz
:: :: ::
pwner Re: Re: Hvala svima 03.02.2009. 19:57 #94313

broj poruka: 475
OFF

Za koju to SLI ili CF kombinaciju je sertifikovano to napajanje?

:: Ako imas love proveri LC6560T(upravo ga testiram),opasna stvar za 4900 RSD
:: SLI/CF sertifikovano
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Neznam razmislicu jos ili da uzmem ovo (posto mi izgled uliva poverenje ), ili da dodam jos koji din i da uzmem chiftek. u svakom slucaju hvala svima
:: :: Poz
Ishmerish Re: Re: Re: Hvala svima 03.02.2009. 20:04 #94317

Da sam ja LC licno rado bih ti rekao.Sto se suve realnosti tice bez problema 4850CF.

E da:Posle Metatron serije ovo je naj bolje sto LC ima da ponudi i za +-5K svaka im cast.

:: OF
:: Za koju to SLI ili CF kombinaciju je sertifikovano to napajanje
:: :: Ako imas love proveri LC6560T(upravo ga testiram),opasna stvar za 4900 RSD
:: :: SLI/CF sertifikovano
:: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: Neznam razmislicu jos ili da uzmem ovo (posto mi izgled uliva poverenje ), ili da dodam jos koji din i da uzmem chiftek. u svakom slucaju hvala svima
:: :: :: Poz
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs