Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Problem sa HP laserjet 4 m plus
STRANA 1 OD 1
offline71 Problem sa HP laserjet 4 m plus 02.02.2009. 17:26 T15132

status: user
broj poruka: 462
Problem je tome sto je odjednom,sta god mu se da na stampu,poceo da stampa neke gluposti,tipa slova zagrada,brojeva,crtica,zareza...Menjao sam mu drivere ali opet isto.Nemam iskustva sa stampacima,a i uglavnom ili rade ili ne.Ako neko ima ideju svaka je dobrodosla.I da u bios-u ja lpt port bio namesten prvo na epp a posle na epp+epc(ili tako nesto sad sam zaboravio).Pomagajte...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 02.02.2009. 17:38 #94072

broj poruka: 12057

Iskopčaj štampaš, uninstaliraj drajvere, resetuj komp, zabodi štampač, i instaliraj drajvere ponovo.

I reci mi pre ovoga, da li se gluposti dešavaju i kad štampaš Test Page ?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

MACHINE PCL emulacija 02.02.2009. 17:41 #94073

broj poruka: 5704
Ma, jok, to se desava LaserJet serijama, matorim serijama 4, 5, 6. Ja sam dva video kako su vrisnula tako, stampaju hijeroglife, menjaju rezoluciju (dpi) slovima pa bude iskrzano...nema isplativog resenja...uzmi nekih Canon za 80e i uzivaj...

A N G E L

offline71 RE: ... 02.02.2009. 19:12 #94082

Da budem iskren test page nisam ni probao.To mi je kod drugara pa cu probati ovo sto bax kaze,ako ne pomogne,verovatno je crkao?

respektart RE 02.02.2009. 21:32 #94112

broj poruka: 63
Da li ti se to desava samo sa jednim dokumentom koji stampas ili sa svim dokumentima?
I iz kog programa stampas?

offline71 RE: ... 02.02.2009. 21:50 #94114

Sa bilo kojim dokumentom,i probao sam iz worda i notepada.U notepadu otkucam bukvalno pet slova on odstampa pet strana sa glupostima.

MACHINE Re: RE: ... 02.02.2009. 21:55 #94115

Pa rekao sam ti sta je...mozes ti jebavati babu koliko hoces...dzaba, brale, dzaba

A N G E L

:: Sa bilo kojim dokumentom,i probao sam iz worda i notepada.U notepadu otkucam bukvalno pet slova on odstampa pet strana sa glupostima
::
respektart Re.... 02.02.2009. 22:04 #94118

broj poruka: 63
Meni se to isto desavalo kad stampam nesto iz Quarka. Stampac se zaglupi sa fontovima i tada pocne da brljavi. Probaj da promenis font pa vidi sta se desava. Ja sam to resavao tako sto sam pravio PDF na drugom racunaru pa onda stampao.

Mozda mu stvarno nema pomoci kao sto kaze MACHINE, mada moj i dalje radi iako je kupljen 95 ili 96.

offline71 RE 02.02.2009. 22:12 #94122

Machine slatko si me nasmejao.Ode stampac u vecna lovista.Hvala svima na pomoci.Pozdrav

MACHINE Re: Re.... 02.02.2009. 22:14 #94123

Upravo PCL emulacija fontova...sto sma vec naveou svom prvom postu

A N G E L

:: Meni se to isto desavalo kad stampam nesto iz Quarka. Stampac se zaglupi sa fontovima i tada pocne da brljavi. Probaj da promenis font pa vidi sta se desava. Ja sam to resavao tako sto sam pravio PDF na drugom racunaru pa onda stampao
:: Mozda mu stvarno nema pomoci kao sto kaze MACHINE, mada moj i dalje radi iako je kupljen 95 ili 96.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs