Treba da uzmem neki UPS za LCD TV Samsung i Playstation 3, a ne znam sta da uzmem jer nemam pojma koliko oni trose W. Jel mi dosta neki Mustek tipa Powermust 600 Offline ? Inace nikako nisam ljubitelj Musteka,al za te pare dobijam nesto sto ce da radi,a nije od nekog vitalnog znacaja bar po meni.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))
Ja lično imam PowerMust 1000 i stvarno nemam zamerki na njega, radi k`o sat. Taj koji si ti hteo ima 360 W, što je bar se meni čini i više nego dovoljno za TV i konzolu.
Edit: PS3 tokom igranja srče 194 W, tokom gledanja filma 173 W, a u idle vuče 2 W.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Tesko da je dovoljno za oba uredjaja. Sad sam na netu nasao informaciju da PS 3 trosi i do 200W u igrama. Samo ne znam koliko trosi LCD TV,al verovatno bar 150W. Reci mi koliko dugo moze da radi na njegovu bateriju ? Cekaj jel se ne kaci na USB ? Posto sam uzeo juce za komp Mustek 848,on se kaci na USB i ima drajvere.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))
i pored ntoga shto sam se zarekao da osim MGE UPSeva nishta drugo ne koristim, ipak moram da ti preporuchim APC reshenja u rangu od 80-100E sa 3-4 `klasichne utichnice` + 4 za `peglanje` napona..stvarno je ta serija od ukupno 8 utichnica na svim recenzijama TOP reshenje.
USB se koristi samo za komunikaciju UPS-a i njegovog driver-a, a PC se napaja preko napojnog kabla sa UPS-a ...
SONY VAIO VGN-FW285J
:: Kako rade UPS-evi uopste ako se na nakace preko USB-a na komp :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.