Da li neko moze da mi preporuci neki tihi cooler za socket 478? Pretpostavljam da je nemoguce naci ali da li postoji varijanta da budzim neki tisi ventilator na vec postojeci cooler? Imam neki cooler master koji je navodno silent al nesto meni to dosta bruji :)
moguće je da ne bruji fen kulera nego loše kućište rezonuje sa njim. Prvo to utvrdi. Drugo, možeš da priključiš postojeći fen na 5V i tako mu smanjiš rpm, i ako se CPU ne pregreva - to je to. Naravno da postoji mogućnost i da zbudžiš neku noctua na postojeći hladnjak ali to moraš sam da premeriš da li će osmica stati na njega.
ja sam imao jedan jako tih Cooler Master, ali sve stare Cooler-e kad pocnu da bruje samo ih jako dobro izduvam i kanem kapljicu masinskog ulja na lezaj i to ti je resenje za neki period...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.