Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Epson Stylus 10000 Pro i Epson Stylus Photo R800
STRANA 1 OD 1
caki Epson Stylus 10000 Pro i Epson Stylus Photo R800 26.01.2009. 21:56 T14915

status: user
broj poruka: 13
Od nedavno sam vlasnik koristenog stampaca. Zamolio bih za savet oko koriscenja te na sta treba obratiti paznju. Takodje me zanima nabavka mastila (originalnog i punjenje, gde?), zatim razne gradacije papira.
Imate li neku preporuku?!
Zanima me nabavka ink jet stampaca za potrebe stampanja kvalitetnih fotografija. Razmisljao sam o Epsonu Stilus Photo R800, ali ga nema kod nas na lageru. Nudili su mi model sa A3 stampom. Zagovornici Canona mi preporucuju neke od njihovih modela. Sta uzeti?!
Hvala svima.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladasturm Bolje EPSON-a 29.01.2009. 20:32 #93279

broj poruka: 6
Moj savet ti je da pazariš EPSON-a. U svakodnevnoj eksploataciji, pokazao se kao izdržljiviji i dugotrajniji od Canona. Canon je mnogo osetljiv.

vladasturm Bolje EPSON-a 29.01.2009. 20:33 #93281

broj poruka: 6
Moj savet ti je da pazariš EPSON-a. U svakodnevnoj eksploataciji, pokazao se kao izdržljiviji i dugotrajniji od Canona. Canon je mnogo osetljiv.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs