Ljudi molio bih za savet u vezi web kamerice, treba mi za Skype i MSN, uglavnom nocu, pod vestackim svetlom. Ne bih bas da dajem neke velike pare, a i ni da se igram sa nekim no-name stvarima. Ovu sam nasao u Tehnomaniji i deluje mi ok za te pare. Hvala unapred na savetima.
Solidna kamerica. I ja bi je kupio kad imao taj budžet. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Da ne otvaram novu temu, ozivecu ovu od pre 5 meseci :-)
Kupih danas doticnu kameru i jedna stvar me nesto nervira. Sve ok radi i nemam nekih zamerki ali kod pomeranja kamere levo-desno kamera ima nekih dva milimetra praznog hoda. Kod pomeranja gore-dole ima mozda mikrometar praznog hoda :-), mislim skoro da ga uposte ni nema, neprimetno, pretpostavljam da je to ok i da tako treba da bude i kod pomeranja levo desno, no nije. Nisam se nesto dosad druzio sa web kamerama niti ovog niti drugih proizvodjaca pa me interesuje jel ovo normalno ili ne. Das prilicno vece pare za Logitech kameru jer mislis da kupujes kvalitet i onda ovo. Nisam bas nesto raspolozen da menjam, ne smeta mi mnogo, no ako je ovo nesto sto ne bi trebalo da se desava, mozda se ipak nateram da reklamiram, dok je jos nova da ne bude posle da sam je ja razglavio pa ne priznaju garanciju. Da li jos neko ima ovakav slucaj, mozda ne sa ovom, mozda sa e3000, e2500 i sl. ili od nekog drugog proizvodjaca?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.