Ivikit je lepo rekao da ova dva napajanja IMA KOD SEBE,i da NE KUPUJE napajanje,nego pita koje da stavi od ta dva KOJA VEC IMA KOD SEBE,a vi mu dajete neke tamo predloge sta da kupi!!!
Pa to im je odlicna strategija. To KME ce na takvoj konfi taman raditi 1-1.5 godina i onda ce tako da zvekne i sprzi usput jos pola komponenti. Onda ce vlasnik kompa da kaze eeejjjj reklamacija,garancija na komponente je 3 godine,a oni tebi kazu,jeste u pravu si ali garancija na kme je 1 godinu,a posto je ona istekla,a napajanje je crklo nakon isteka garancije,ne mozemo vam priznati garaniju na komponente,jer na garanciji vam lepo pise `GARANCIJA NE VAZI NA STRUJOM SPALJENE KOMPONENTE`!!! Ali zato imamo prelepe nove konfiguracije po izuzetno povoljnim cenama,dodjite da vidite... I onda ti lepo uvale jos jedan takav komp!!!
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: ma stavi to novo.. :: samo da nemas 8800gt ili slicno u kompu : :: mada gledam u pojedinim firmam stave quad 4gb rmam 4850 i kme 500 :: :: ::
To si u pravu,samo da ce raditi 1,5 god.,ne da nece vec ce u roku od max 6 meseci da ispusta dimne signale.Ko god uzme tu i slicne njoj konfiguracije nek odmah skine zakon o zastiti potrosaca.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Pa to im je odlicna strategija. To KME ce na takvoj konfi taman raditi 1-1.5 godina i onda ce tako da zvekne i sprzi usput jos pola komponenti. Onda ce vlasnik kompa da kaze eeejjjj reklamacija,garancija na komponente je 3 godine,a oni tebi kazu,jeste u pravu si ali garancija na kme je 1 godinu,a posto je ona istekla,a napajanje je crklo nakon isteka garancije,ne mozemo vam priznati garaniju na komponente,jer na garanciji vam lepo pise `GARANCIJA NE VAZI NA STRUJOM SPALJENE KOMPONENTE`!!! Ali zato imamo prelepe nove konfiguracije po izuzetno povoljnim cenama,dodjite da vidite... I onda ti lepo uvale jos jedan takav komp!!! :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: ma stavi to novo.. :: :: samo da nemas 8800gt ili slicno u kompu : :: :: mada gledam u pojedinim firmam stave quad 4gb rmam 4850 i kme 500 :: :: :: :: :: ::
E Medo,Medo,pa gde ti zivis??? Pa bas takvi su najveci deo populacije. Poznajem lika koji je skocio kao oparen kad mu je drug rekao da nema M*da da pokupi pare sa racuna i kupi komp,pokupio se i kupio komp za BRUKA velike pare(pri tom su ga ekstra zavrnuli za komp). U koje taj lik spada u prve ili druge koje si naveo??? Da ne pricam da 90% ljudi koje poznajem dobija cudan izraz lica kad spomenem neke `kompjuterske` izraze,kao npr.MEGABAJT,GIGABAJT, RAM(svi nesto pocnu da gledaju na zid) ili kad me neko zamoli da mu sklopim komp,ja krenem da redjam komponente,a oni kao tele u sarena vrata... AAAAAAA,samo bleje,nemaju pojma o cemu pricam. Najcesce kazu super,samo sklopi neki do toliko i toliko para,a unutra moze biti bilo sta,oni NE ZNAJU NISTA O KOMPJUTERIMA!!!!!! Ma bre generalno gledano ljudi nemaju pojma o tome sta kupuju,a dobar i vest trgovac ce to znati da iskoristi... Ja takve trgovce BAS NE VOLIM!!!
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Tako nesto samo neko lud, ili ko nema pojma o kompovima moze da kupi :: :: :: : :: :: :: :: :: ::
Nedavno sam bio u jednoj radnji, gde sam prilično `domaći`, i došla su dva momka da kupe DVD rezač. Nisu imali pojma šta je SATA niti PATA, a ni kako izgledaju kablovi i konektori. Ovi iz radnje su bili fini i sve im lepo objasnili, uz ponudu da mogu da zamene uredjaj ako ne odgovara. Ovo mi nije prvo iskustvo takve vrste, pa znam da su takvi kupci `majka` za trgovce.
@ikvit Stavi novije napajanja, pa dokle traje. U medjuvremenu skupljaj kintu bar za neki LC Power.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Dinama od bicikla ? Manje zlo je Rex. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Znam da neces da kupujes novo napajanje, ali ja bih na tvom mestu postedeo komponente od tih tvojih napajanja.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.