Nisam mogao a da ne napisem svoje misljenje za tastaturu iz naslova. Nabavih ovo cudo i mogu Vam reci da sam (malo je reci) odusevljen, ovo je nesto najbolje sto sam video i koristio do sada kada je tastatura u pitanju. Zavrsna obrada je nevidjena do sada, mesto predvidjeno za naslanjanje dlanova je fantasticno blago gumirano, tast. ima pozadinsko prijatno osvetljenje tastera koje nije onako kicerski odradjeno(da svetle kompletni tasteri) vec je diskretno svako slovo(znak) na tasteru osvetljen prozirno belom bojom(pojedini svetle narandzasto), i sam intenzitet osvetljenja ima tri predefinisane jacine osvetljavanja sto je i vise nego dovoljno za stelovanje, kao i potpuno iskljucivanje istog. Debljina same tastature je manja od 1cm.
Kome je ovako nesto potrebno i spreman je da ne zali novac, sve preporuke!
Trazio sam je danima i nigde je nije bilo, i pre par dana, sasvim slucajno se zateko u Logo-u i nabasam na nju, jedna jedina, i kupim je, cena 7000din.
:: Gde si je kupio kod nas ? I koliko love je :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Stvarno mi nije jasno sta se desava sa nasim prodavcima, i ja sam je isto jurio danima, i eto na kraju sasvim slucajno je nadjem. Probaj, zovi microsystems(racunari.net), mislim da ces moci kod njih da je porucis.
:: sad sam zvao logo.... jurim ovu tast vec 2 meseca :: :: :: - - - - :: ::
sa svim komponentama koje makar malo odstupaju od onoga što kupuje masa. Možda je u BG-u, NS-u stane po tom pitanju bolje, ali u manjim gradovima moraš da naručiš, a onda da čekaš poprilično da bi dobio ono što želiš, posebno ako nisi u mogućnosti da odeš u BG ili NS. Ja sam imao sreće da sam moj Logitech Wave dobio posle dva samo dana u Sremskoj Mitrovici, ali sam zato npr. miša Logitech MX400 čekao 5 nedelja.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.