Dopunio sam ketridze ali nivo jos uvek pokazuje da su prazni.Trebalo bi negde u softveru da se podesi , ali ne znam tacno gde .Inace radi se o stampacu Lexmark Z815. Ako neko zna molim da mi pomogne.
Kada dopunis ketridze vise ne mozes da vidis nivo u tonerima, to je sasvim normalno. Tako da ne vredi da se trudis, kad budes primetio da slabo stampa dopunis i to je to. Jos nisam video da je neko sredio taj problem. Pozz
To da ne mozes da vidis nivo boje u kertridzu kada ga dopunis nije tacno... ne znam za lexmarka, ali moj cannon kada dopunim pokaze nivo boje, tj. pokaze da je pun.. i to bez ikakvog posla u windowsu... ti ces mozda morati da odes u control panel, pa na printers i tamo ces naci opciju za resetovanje kertridza, tj. windows ce misliti da su ubacio nov... to bi trebalo da resi tvoj problem... barem tamo se radi kod hp-a... pozdrav
Ako imas Lexmarkovu aplikaciju za stampac , otvoris u njoj Maintrubleshot ili tako nesto , pa Kertrige.Tu imas opciju za menjanje kertriga.Pojave se dva Kertriga ispod kojih pise mislim:Yes , it s new i No it s old.Klikni na prvo i bice ti puni mastila u prikazivanju.Trazi ce ti jos neke test strane koje ti savetujem da odradis.Ako nemas instaliranu , instaliraj je sa CD a koji si dobio uz stampac.Jos nesto, blokiraj tu aplikaciju jer Lexmark je nevaljao i voli mnogo da otvara internet konekciju.Poz.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.