Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
DTK 400W
STRANA 1 OD 1
PCoprema DTK 400W 14.01.2009. 23:14 T14532

status: user
broj poruka: 292
Sta mogu terati na ovom napajanju (PTP-4007P)?Ono ima P4,20pin (kazu mi da moze da radi na 24 pin konektorima i nema veze sto fale 4 jer ti naponi vec imaju u tih 20 pin?!),ima 16A na 12V,tesko je pod sakom i daje dobre napone.U kakvoj je to klasi?Moze li vuci nesto modernije ako mu se doda 24 pin konvertor i vga 6 pin?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 14.01.2009. 23:19 #89445

broj poruka: 12057

Teraće bilo koji Quad/Duo/X2/X4 (bez OC-a) sa max HD4850/9600GT +2HDDs, DVD, Floppy, klasika.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Saske ... 14.01.2009. 23:26 #89447

broj poruka: 1117
ne znam kakva su DTK napajanja, ali 16A na 12V grani kvalitetnog napajanja je jedva dovoljno za jedan dual core i HD4850 grafiku...mada je i sa tim prilicno na granici, ako ne i preko kada se tu uracuna i ostala oprema u kompu...
a sto se tice tog 20-pinskog steka za plocu, nema to veze...radice sasvim stabilno komp iako fale ta 4 pina...

Overclocking is the way of life!!!

PCoprema Pardon: ima 20A 14.01.2009. 23:30 #89449

broj poruka: 292
Gde mogu kupiti 20 -> 24 pinski adapter za napajanje i plocu i isto tako 4 pin moleks -> 6 pin PCI-E VGA?

Ishmerish ??? 15.01.2009. 01:11 #89466

broj poruka: 7285
Pravo pitanje je sta mozes da izgoris sa tim.
Mickey DTK 15.01.2009. 08:07 #89503

broj poruka: 6
Evo ja imam to napajanje i meni vec duze vreme tera E2160@3GHz, Gainward 7300GT GLH, 2Gb RAM-a, 2HDD, optika itd.
Naponi stabilni, nikakvih problema sa njim.
Mada bih ja ipak presao na 500W kada bih uzeo nesto tipa AMD4850.

MACHINE Re: ??? 15.01.2009. 11:50 #89518

broj poruka: 5704
Ocito se vidi da si novajlija. DTK je nemacko inzenjersko krilo, prave ploce, napajanja, kucista...to napajanje sa 20A moze da obrise patos sa tvojim miljenicima LC-power (LC6420 npr.) Ima sve potrebne zastite, Hitachi elektrolit u primaru, ostalo su TEAPO, Licon VENT LowESR srednje klase ali vrse posao dobro ako se hlade...jedino sta moze izgoreti je osigurac i neki deo u njemu a ne masina jer nemaju osciltor kao JNC, ANS, Frontier, KME vec 2 tranzistora sa povratnog spregom preko optokaplara (mada je danas i to prevazidjeno pa se koristi tinyswitch). Moze da vuce DualCore, 2x HDD, 2x DVD, SB, TV-FM i npr. 8600gt/2600xt...ili sl.

A N G E L

:: Pravo pitanje je sta mozes da izgoris sa tim.
Ishmerish RE@MACHINE 15.01.2009. 15:55 #89563

broj poruka: 7285
Docekao sam te,ako pogledas moje postove od kada si odlucio da se pojavis videces na sta mislim.Znaci ona rasprava ti nije usla u glavu.Vidi tesko mogu da se bavim prodajom a da nemam bar fundamentalno znanje.Sada vise nemam razloga da baljezgam a ti ubuduce preskoci moje postove.Znanje imas to je evidentno medjutim poradi na medju ljudskim odnosima.Pozdrav

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

MACHINE Re: RE@MACHINE 15.01.2009. 16:17 #89567

broj poruka: 5704
Ih, bre, ko da me ne znas, ja sam uvek ostriji na recima...nista licno...nema ljutne jer nisam mislio nista lose...pozz

A N G E L

:: Docekao sam te,ako pogledas moje postove od kada si odlucio da se pojavis videces na sta mislim.Znaci ona rasprava ti nije usla u glavu.Vidi tesko mogu da se bavim prodajom a da nemam bar fundamentalno znanje.Sada vise nemam razloga da baljezgam a ti ubuduce preskoci moje postove.Znanje imas to je evidentno medjutim poradi na medju ljudskim odnosima.Pozdra
::
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs