Za te pare, ne možeš da biraš (u stvari, čini ti se da biraš, ali sve je to isti shit kung-fuj). Tu ti je totalno svejedno šta piše na napajanju, 250, 300, 350, 400W... gađaju se ciframa kao i na zvučnicima sa P.M.P.O "snagama", a kad dotično napajanje uzmeš između dva prsta, dobiješ po težini osećaj kakvo si sranje uzeo u ruke... Za toliku snagu, potreban je i odgovarajući trafo, a to brate mora da bude TEŠKO i ne može biti izrađeno u naprednijoj tehnologiji kao čipovi, pa da bude lakše i manje...Dodaj se još malo i kupi LCPower za nekih 43⬠ili Codegon za nešto manje i inkasiraj 550W napajanje.
i jos nesto, poslusaj savet u vezi tezine trafoa, kad sam ja uzeo moj coolermaster 380W zaprepastih se tezinom istog beze bezmalo 3-4 puta teze od mog predjasnjeg jnc 250W pa kazem to jednom komsiji koji je dugo vremena u trgovini komponentama to i jeste merilo kvaliteta te i da su dobra ta coolermaster kao i sva druga teska napojanja. Tako ja iso skoro s ortakom pa on da uzme negde napajanje a video ja neki dan de ima chiftec 300W za 20 i nesto jevra a on jok oce bilo sta da ima 400W pa uze neki frontier a ono nema ga 100 grama, rekoh nemoj covece suplje je a on jok nego ga uze. Kaze radi mu ok ali dokle ce ... ??? Licence to kill
sa gore potpisanim. I ja sam se iznenadio kada sam pre oko 1.5 godine kupio Coolermaster misleći da je nešto unutra što nije trebalo biti dok mi drugar nije otkrio toplu vodu. Otvori se još malo, danas ćeš uštedeti već prekosutra ćeš roniti krokodilske suze.
Rlativno skoro se pojavilo kod nas na trzistu i cena mu je izmedju 20 i 25E. Kazu da je izuzetno kvalitetno za te, a i za nesto vece pare. To mi kazu ljudi koji dugo rade sa racunarima. Licno sam ga drzao i mogu da ti kazem da ga ima (prilicno tesko). Ima ogroman ventilator sa donje strane koji je izuzetno tih u radu. To je i logicno jer kad povecas presek koz koji struji neki fluid(vazduh) smanji se brzina strujanja a samim tim i buka.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.