Uzeo sam Genius MaxFire G-07 joypad,ja ga raspakova,i sav srecan taman sam se savio da nadjem uticnicu na mojoj (dfi blood iron p35) ploci,kad ono...nigde nema iste!!! Nema uticnice na maticnoj ploci za ovaj dzojstik?Koja je fora,ne razumem,sta? Ili sam ja luuuddd ili sam dosta zbunjen (i da sam zbunjen bar imam oci) Ovo je neka siroka muska uticnica na dzojstiku sa nekih 15ak pinova,a takve (zenske) na maticnoj ploci nema.Ma nema nista slicno! Sta da radim? Hvala vam unapred momci.
sada moram da kupim neku zvucnu karticu? ovo mi je prvi dzojstik. Laik sam sto se toga tice.Zato mi i nisu jasne neke stvari. Pored dzojstika,sta je potrebno jos da nabavim da bi mogao da startujem neku prokletu igricu i igram se kao covek!?!?! Hvala na odgovorima...
Lepo ti njega nekom prodas kupis Jetion U5542 za smesno male pare ubodes u usb instaliras driver i vozi. Ako ti se ovo ne svidja kupi zvucnu i pocni da se igras.
Kako nesto uzimate na slepo? Kada se isntalira zvucna karta instalirace se i podrska za Game Port kontroler. Kada ga utaknes igre ce ga detektovati. Mada je lakse preko USBa...ploce do 2003 imale su i GamePOrt u okviru BackSide panela na kome su jack izvodi za in/out i aux...
Pa trebao si nekog Logitech-a da uzmes..Ko jos povezuje Gamepad na game port na ploci?!!!Sve ide na USB!
Machine WELCOME BACK!
I Want to believe - The truth is out there
:: sada moram da kupim neku zvucnu karticu :: ovo mi je prvi dzojstik :: Laik sam sto se toga tice.Zato mi i nisu jasne neke stvari :: Pored dzojstika,sta je potrebno jos da nabavim da bi mogao da startujem neku proklet :: igricu i igram se kao covek!?!? :: Hvala na odgovorima...
:: Kako nesto uzimate na slepo? Kada se isntalira zvucna karta instalirace se i podrska za Game Port kontroler. Kada ga utaknes igre ce ga detektovati. Mada je lakse preko USBa...ploce do 2003 imale su i GamePOrt u okviru BackSide panela na kome su jack izvodi za in/out i aux.. :: :: :: A N G E L :: :: ::
:: Gde si ti bio neko vreme,.. :: :: Pozdrav :: :: :: :: Kako nesto uzimate na slepo? Kada se isntalira zvucna karta instalirace se i podrska za Game Port kontroler. Kada ga utaknes igre ce ga detektovati. Mada je lakse preko USBa...ploce do 2003 imale su i GamePOrt u okviru BackSide panela na kome su jack izvodi za in/out i aux.. :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: ::
Tacno, to je najjeftinije i najlakse resenje, sacuvace i PCI slot, nece uzimati glupu i losu zvucnnu, osim ako hoce neku bolju...samo da nadje MIDI konektor...ali treba da proveri ima li zalemljenog konektora/pinova...vidi se da si sa ETF-a :))
A N G E L
:: kupi u ITC-u flat kabl i dva konektora jedan za joy a drugi za na plocu slican kao za us :: :: i eto ti prikljucka :: :: :: Pozdrav !! :: :: PELE :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Svaki uredjaj radi na carobni dim :: Kada ga taj dim napusti prestaje da radi :: :: P.S: Ako je dim plavicas :: veoma :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.