Procitajte ovo. Cak ni moj kvarno do srzi pokvareni mozak ne bi ovako nesto pomislio da uradi. Mislim lik je stvarno kreativan. Sto je najgore nije uradio namerno.
Re: Kako srediti Corsair napajanje na Srpski nacin ?
12.01.2009. 01:44
status: user broj poruka: 18472
A visis Panto po benchu a?Bem ti misa..
Nije jos precizno odredjeno da mu je crklo napajanje zbog Akumulatora..To isto napajanje ga drnda vec duze vreme ali je radnja koju je on izveo zaista fascinantna za svaku pohvalu kao ideju ali isto tako vrlo smesan poduhvat!
I Want to believe - The truth is out there
:: Procitajte ovo. Cak ni moj kvarno do srzi pokvareni mozak ne bi ovako nesto pomislio da uradi. Mislim lik je stvarno kreativan. Sto je najgore nije uradio namerno. :: :: http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=18630 :: :: ___________________________________ :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.
Re: Re: Kako srediti Corsair napajanje na Srpski nacin ?
12.01.2009. 07:20
status: user broj poruka: 1583
Khm...pa svratim i tamo ali nisam drug clan.
:: A visis Panto po benchu a?Bem ti misa.. :: :: Nije jos precizno odredjeno da mu je crklo napajanje zbog Akumulatora..To isto napajanje ga drnda vec duze vreme ali je radnja koju je on izveo zaista fascinantna za svaku pohvalu kao ideju ali isto tako vrlo smesan poduhvat :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Procitajte ovo. Cak ni moj kvarno do srzi pokvareni mozak ne bi ovako nesto pomislio da uradi. Mislim lik je stvarno kreativan. Sto je najgore nije uradio namerno. :: :: :: :: http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=18630 :: :: :: :: ___________________________________ :: :: :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.
Re: Re: Re: Kako srediti Corsair napajanje na Srpski nacin ?
12.01.2009. 16:34
status: user broj poruka: 18472
Ima ovde dosta sa berze koji su clanovi..Pomislio sam da si i ti...U svakom slucaju to nema nikakave veze,lepo je otici i informisati se,procitati nesto pametno..
:: Khm...pa svratim i tamo ali nisam drug clan. :: :: ___________________________________ :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them. :: :: :: A visis Panto po benchu a?Bem ti misa.. :: :: :: :: Nije jos precizno odredjeno da mu je crklo napajanje zbog Akumulatora..To isto napajanje ga drnda vec duze vreme ali je radnja koju je on izveo zaista fascinantna za svaku pohvalu kao ideju ali isto tako vrlo smesan poduhvat :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: Procitajte ovo. Cak ni moj kvarno do srzi pokvareni mozak ne bi ovako nesto pomislio da uradi. Mislim lik je stvarno kreativan. Sto je najgore nije uradio namerno. :: :: :: :: :: :: http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=18630 :: :: :: :: :: :: ___________________________________ :: :: :: :: :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.
a tu je lako naci osigurac, ko zna, posto je prerkiven gumom pa se ne vidi ni keramicka obloga niti staklo punjeno kvarc/peskom. Corsair ko Corsair srednja klasa, nista nalik legendarnom Antec, Enermax, Tagan, Zalman, LiteOn...dobro, bolje je od TT, CM, LC
Koliko sam ja ispratio decko ne poznaje elektroniku..Ne znam ni zasto je otvarao>? Sto se tice Corsira,ne znam,kotira se kao vrh napajanje pored Enermaxa,Silverston i sl...Mada kazes srednja klasa..Ne znam,ja se ne razumem u kvalitet komponenti iznutra..Znam samo da je Modularni Cors na testu izgubio od CM-a modularnog,tj CM se pokazao kao kvalitetniji..Evo ako nadjes adekvatno kvalitetno vrh napajanje od 1000 w ja cu ti licno doneti da istestiras CM M1000 i uveris se u nevorvatan kvalitet...TT nemoj dzabe jer je vec radjen uporedni test i nema sta da trazi sa CM-om..Ovo dajem samo kao cist predlog jer znam da volis HW a imas dosta znanja...
:: a tu je lako naci osigurac, ko zna, posto je prerkiven gumom pa se ne vidi ni keramicka obloga niti staklo punjeno kvarc/peskom. Corsair ko Corsair srednja klasa, nista nalik legendarnom Antec, Enermax, Tagan, Zalman, LiteOn...dobro, bolje je od TT, CM, L :: :: :: A N G E L :: :: ::
Kad kazem srednja klasa to znaci da srednja klasa ima vise podnivoa...kao donja i gornja...ako istorijski pogledamo, kvalitativno i po broju prodatih primeraka, kao i na osnovu toga da li se nesto ugradjuje od modela u radne stanice i servere poredka je sledeci
I klasa (najozbiljnija): 90+ standard, testiranja na sum, svaki napon ulaza u glavni invertor i izlazni naponi gledani na osciloskopu...kvalitet ugradjenih komponenti. Ima nekoliko OEM brandova koji daju osnovu a ostali malo modifikuju ili pak lupe tiket na gotov proizvod: PC power&Cooling, Seasonic, Astec, Plotech, Enhance, HighPower, Sanken, Acme, SilverStone...naravno neke cu verovatno zaboraviti :) neki cak rade i lampaske pojacavace (cevke) umesto tranzistorskih jer su neke karekteristike u klasama A, B i A-B (sto se koristi u Audio pojacalima) bolje od Si i GaAs tranzistora, ostali rade modifikiacije ili pak imaju svoje serije u ogranicenom broju a takvi su:
Sve je to meni teoretski jasno..Nego uzmi ti spremi nam ladno pivo za ove hladne dane pa da bacimo neke testove da vidimo sta kaze praksa..
:: Kad kazem srednja klasa to znaci da srednja klasa ima vise podnivoa...kao donja i gornja...ako istorijski pogledamo, kvalitativno i po broju prodatih primeraka, kao i na osnovu toga da li se nesto ugradjuje od modela u radne stanice i servere poredka je sledec :: :: I klasa (najozbiljnija): 90+ standard, testiranja na sum, svaki napon ulaza u glavni invertor i izlazni naponi gledani na osciloskopu...kvalitet ugradjenih komponenti. Ima nekoliko OEM brandova koji daju osnovu a ostali malo modifikuju ili pak lupe tiket na gotov proizvod: PC power&Cooling, Seasonic, Astec, Plotech, Enhance, HighPower, Sanken, Acme, SilverStone...naravno neke cu verovatno zaboraviti :) neki cak rade i lampaske pojacavace (cevke) umesto tranzistorskih jer su neke karekteristike u klasama A, B i A-B (sto se koristi u Audio pojacalima) bolje od Si i GaAs tranzistora, ostali rade modifikiacije ili pak imaju svoje serije u ogranicenom broju a takvi su :: :: Zalman, LiteOn, Enermax, Tagan, ENlight, Macase.. :: :: :: A N G E L :: :: ::
:: Sve je to meni teoretski jasno..Nego uzmi ti spremi nam ladno pivo za ove hladne dane pa da bacimo neke testove da vidimo sta kaze praksa.. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Kad kazem srednja klasa to znaci da srednja klasa ima vise podnivoa...kao donja i gornja...ako istorijski pogledamo, kvalitativno i po broju prodatih primeraka, kao i na osnovu toga da li se nesto ugradjuje od modela u radne stanice i servere poredka je sledec :: :: :: :: I klasa (najozbiljnija): 90+ standard, testiranja na sum, svaki napon ulaza u glavni invertor i izlazni naponi gledani na osciloskopu...kvalitet ugradjenih komponenti. Ima nekoliko OEM brandova koji daju osnovu a ostali malo modifikuju ili pak lupe tiket na gotov proizvod: PC power&Cooling, Seasonic, Astec, Plotech, Enhance, HighPower, Sanken, Acme, SilverStone...naravno neke cu verovatno zaboraviti :) neki cak rade i lampaske pojacavace (cevke) umesto tranzistorskih jer su neke karekteristike u klasama A, B i A-B (sto se koristi u Audio pojacalima) bolje od Si i GaAs tranzistora, ostali rade modifikiacije ili pak imaju svoje serije u ogranicenom broju a takvi su :: :: :: :: Zalman, LiteOn, Enermax, Tagan, ENlight, Macase.. :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.