Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Kako srediti Corsair napajanje na Srpski nacin ?
STRANA 1 OD 1
Panta019 Kako srediti Corsair napajanje na Srpski nacin ? 12.01.2009. 01:27 T14438

status: user
broj poruka: 1583
Procitajte ovo. Cak ni moj kvarno do srzi pokvareni mozak ne bi ovako nesto pomislio da uradi. Mislim lik je stvarno kreativan. Sto je najgore nije uradio namerno.

http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=186306

Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Kako srediti Corsair napajanje na Srpski nacin ? 12.01.2009. 01:44 #88605

broj poruka: 18472
A visis Panto po benchu a?Bem ti misa..

Nije jos precizno odredjeno da mu je crklo napajanje zbog Akumulatora..To isto napajanje ga drnda vec duze vreme ali je radnja koju je on izveo zaista fascinantna za svaku pohvalu kao ideju ali isto tako vrlo smesan poduhvat!

I Want to believe - The truth is out there

:: Procitajte ovo. Cak ni moj kvarno do srzi pokvareni mozak ne bi ovako nesto pomislio da uradi. Mislim lik je stvarno kreativan. Sto je najgore nije uradio namerno.
::
:: http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=18630
:: ___________________________________
:: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.
MilosNBG kekeke 12.01.2009. 02:43 #88619

broj poruka: 1586
Sjajno!!! Nisam jedini koji voli da spaljuje napajanja :o) Salim se, ali samo delimicno, imao sam par komada koje sam namerno spalio :)

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

Panta019 Re: Re: Kako srediti Corsair napajanje na Srpski nacin ? 12.01.2009. 07:20 #88641

broj poruka: 1583
Khm...pa svratim i tamo ali nisam drug clan.

Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.

:: A visis Panto po benchu a?Bem ti misa..
:: Nije jos precizno odredjeno da mu je crklo napajanje zbog Akumulatora..To isto napajanje ga drnda vec duze vreme ali je radnja koju je on izveo zaista fascinantna za svaku pohvalu kao ideju ali isto tako vrlo smesan poduhvat
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Procitajte ovo. Cak ni moj kvarno do srzi pokvareni mozak ne bi ovako nesto pomislio da uradi. Mislim lik je stvarno kreativan. Sto je najgore nije uradio namerno.
:: ::
:: :: http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=18630
:: :: ___________________________________
:: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.
SkyFire Re: Re: Re: Kako srediti Corsair napajanje na Srpski nacin ? 12.01.2009. 16:34 #88726

Ima ovde dosta sa berze koji su clanovi..Pomislio sam da si i ti...U svakom slucaju to nema nikakave veze,lepo je otici i informisati se,procitati nesto pametno..

:: Khm...pa svratim i tamo ali nisam drug clan.
:: ___________________________________
:: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.
:: :: A visis Panto po benchu a?Bem ti misa..
:: :: Nije jos precizno odredjeno da mu je crklo napajanje zbog Akumulatora..To isto napajanje ga drnda vec duze vreme ali je radnja koju je on izveo zaista fascinantna za svaku pohvalu kao ideju ali isto tako vrlo smesan poduhvat
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: Procitajte ovo. Cak ni moj kvarno do srzi pokvareni mozak ne bi ovako nesto pomislio da uradi. Mislim lik je stvarno kreativan. Sto je najgore nije uradio namerno.
:: :: ::
:: :: :: http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=18630
:: :: :: ___________________________________
:: :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.
MACHINE Covek je glup a ne lud 12.01.2009. 17:12 #88750

broj poruka: 5704
a tu je lako naci osigurac, ko zna, posto je prerkiven gumom pa se ne vidi ni keramicka obloga niti staklo punjeno kvarc/peskom. Corsair ko Corsair srednja klasa, nista nalik legendarnom Antec, Enermax, Tagan, Zalman, LiteOn...dobro, bolje je od TT, CM, LC

A N G E L

SkyFire Re: Covek je glup a ne lud 12.01.2009. 17:20 #88755

Koliko sam ja ispratio decko ne poznaje elektroniku..Ne znam ni zasto je otvarao>?
Sto se tice Corsira,ne znam,kotira se kao vrh napajanje pored Enermaxa,Silverston i sl...Mada kazes srednja klasa..Ne znam,ja se ne razumem u kvalitet komponenti iznutra..Znam samo da je Modularni Cors na testu izgubio od CM-a modularnog,tj CM se pokazao kao kvalitetniji..Evo ako nadjes adekvatno kvalitetno vrh napajanje od 1000 w ja cu ti licno doneti da istestiras CM M1000 i uveris se u nevorvatan kvalitet...TT nemoj dzabe jer je vec radjen uporedni test i nema sta da trazi sa CM-om..Ovo dajem samo kao cist predlog jer znam da volis HW a imas dosta znanja...

:: a tu je lako naci osigurac, ko zna, posto je prerkiven gumom pa se ne vidi ni keramicka obloga niti staklo punjeno kvarc/peskom. Corsair ko Corsair srednja klasa, nista nalik legendarnom Antec, Enermax, Tagan, Zalman, LiteOn...dobro, bolje je od TT, CM, L
:: A N G E L
MACHINE ... 12.01.2009. 17:58 #88764

Kad kazem srednja klasa to znaci da srednja klasa ima vise podnivoa...kao donja i gornja...ako istorijski pogledamo, kvalitativno i po broju prodatih primeraka, kao i na osnovu toga da li se nesto ugradjuje od modela u radne stanice i servere poredka je sledeci

I klasa (najozbiljnija): 90+ standard, testiranja na sum, svaki napon ulaza u glavni invertor i izlazni naponi gledani na osciloskopu...kvalitet ugradjenih komponenti. Ima nekoliko OEM brandova koji daju osnovu a ostali malo modifikuju ili pak lupe tiket na gotov proizvod: PC power&Cooling, Seasonic, Astec, Plotech, Enhance, HighPower, Sanken, Acme, SilverStone...naravno neke cu verovatno zaboraviti :) neki cak rade i lampaske pojacavace (cevke) umesto tranzistorskih jer su neke karekteristike u klasama A, B i A-B (sto se koristi u Audio pojacalima) bolje od Si i GaAs tranzistora, ostali rade modifikiacije ili pak imaju svoje serije u ogranicenom broju a takvi su:

Zalman, LiteOn, Enermax, Tagan, ENlight, Macase...

A N G E L

SkyFire Re: ... 12.01.2009. 18:10 #88770

Sve je to meni teoretski jasno..Nego uzmi ti spremi nam ladno pivo za ove hladne dane pa da bacimo neke testove da vidimo sta kaze praksa..

:: Kad kazem srednja klasa to znaci da srednja klasa ima vise podnivoa...kao donja i gornja...ako istorijski pogledamo, kvalitativno i po broju prodatih primeraka, kao i na osnovu toga da li se nesto ugradjuje od modela u radne stanice i servere poredka je sledec
:: I klasa (najozbiljnija): 90+ standard, testiranja na sum, svaki napon ulaza u glavni invertor i izlazni naponi gledani na osciloskopu...kvalitet ugradjenih komponenti. Ima nekoliko OEM brandova koji daju osnovu a ostali malo modifikuju ili pak lupe tiket na gotov proizvod: PC power&Cooling, Seasonic, Astec, Plotech, Enhance, HighPower, Sanken, Acme, SilverStone...naravno neke cu verovatno zaboraviti :) neki cak rade i lampaske pojacavace (cevke) umesto tranzistorskih jer su neke karekteristike u klasama A, B i A-B (sto se koristi u Audio pojacalima) bolje od Si i GaAs tranzistora, ostali rade modifikiacije ili pak imaju svoje serije u ogranicenom broju a takvi su
:: Zalman, LiteOn, Enermax, Tagan, ENlight, Macase..
:: A N G E L
MACHINE Re: Re: ... 13.01.2009. 20:11 #89134

Zaboravih Leadman, Vantec, TopPower i DTK

A N G E L

:: Sve je to meni teoretski jasno..Nego uzmi ti spremi nam ladno pivo za ove hladne dane pa da bacimo neke testove da vidimo sta kaze praksa..
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Kad kazem srednja klasa to znaci da srednja klasa ima vise podnivoa...kao donja i gornja...ako istorijski pogledamo, kvalitativno i po broju prodatih primeraka, kao i na osnovu toga da li se nesto ugradjuje od modela u radne stanice i servere poredka je sledec
:: :: I klasa (najozbiljnija): 90+ standard, testiranja na sum, svaki napon ulaza u glavni invertor i izlazni naponi gledani na osciloskopu...kvalitet ugradjenih komponenti. Ima nekoliko OEM brandova koji daju osnovu a ostali malo modifikuju ili pak lupe tiket na gotov proizvod: PC power&Cooling, Seasonic, Astec, Plotech, Enhance, HighPower, Sanken, Acme, SilverStone...naravno neke cu verovatno zaboraviti :) neki cak rade i lampaske pojacavace (cevke) umesto tranzistorskih jer su neke karekteristike u klasama A, B i A-B (sto se koristi u Audio pojacalima) bolje od Si i GaAs tranzistora, ostali rade modifikiacije ili pak imaju svoje serije u ogranicenom broju a takvi su
:: :: Zalman, LiteOn, Enermax, Tagan, ENlight, Macase..
:: :: A N G E L
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs