Ako ti nije žao da daš 10e za ventilator onda Noctua NFR81800, vredi. Imaš za 4-5e CoolerMaster SAF-B83-E1-GP. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Izvinjavam se autoru teme, ne bih da samram ljude sa drugom identicnom, meni treba takodje vent pozadi da izvlaci toplotu. Sada je pozadi 12-ica thermaltaek narandzasta koju sam dobio uz kuciste. U specifikaciji pise da je na 1300 RPM 17dBa, sto nema veze sa vezom. Mnogo se cuje, pa koji biste mi preporucili, neki tisi, ali da ima snagu da malo olaksa posao cpu i napajanju. Ne bih isao vise od od 800 rsd
imas temu sto sam napravio upravo o tome pricamo....xigmatec ako nadjes...120mm
Ajd uzdravlje
:: Izvinjavam se autoru teme, ne bih da samram ljude sa drugom identicnom, meni treba takodje vent pozadi da izvlaci toplotu. Sada je pozadi 12-ica thermaltaek narandzasta koju sam dobio uz kuciste. U specifikaciji pise da je na 1300 RPM 17dBa, sto nema veze sa vezom. Mnogo se cuje, pa koji biste mi preporucili, neki tisi, ali da ima snagu da malo olaksa posao cpu i napajanju. Ne bih isao vise od od 800 rs :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.