Dakle, treba da nabavim novo napajanje pa me interesuje vase misljenje o 2 ledeca modela:
1 LC Power LC6550G Gold 550W 2 Chieftec GPS-450AA-101A 450W
Enermax i OCZ, koji smatram za najbolji, su mi preskupi, a Tagan mi se ne svidja. Inace trenutno imam chieftec 360W dual-fan, medjutim cuo sam da ovi novi chiefteci stizu posebno krseviti za istocnoevropsko trziste dok za LC power znam da stize iz Nemacke naravno i jedni i drugi se rade u Kini. Sad, imam LC power serversko high-tower kuciste ali nemam iskustva sa njihovim napajanjima. Pa me interesuje vase iskustvo sa ovim napajanjima i da li da ostanem pri chief-u ili da predjem na LC. Hvala, pozdrav
Po meni je Chieftec precenjen,pa bih zbog dosta nize cene preporucio LC Power iako ne mislim da je razlika od 100W realna.LC Power je sasvim dovoljan i za SLI konfiguracije.
Hvala na odgovoru i moje misljenje je slicno mada razlika u ceni sa chieftecom od 8-9 evra i nije velika, verovatno cu se okusati sa tim LC-om. Nadam se da izvlaci realnih 420W toliko mi otprilike i treba. Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.