postavlja se jedno pitanje, ovo napajanje sto ste mi predlozili nema 6 pinski sata konektor, razumem ja Vas da sam stavio malu sumu (50e) ali tako je sada, nasao sam dva koja su po ceni slicna, jedno je ThermalTake TR2 Power 500W a drugo je zutac LC6550GP2 V2.2 GREEN POWER ajde vasa misljenja, ako nije problem
pozz druze nista vishe osim toga jer mi treba za nvidiu 9600 gt calibre od ostalih perifernih uredjaja imam josh skystar2 i zvucnu soundblaster pro ako ti to neshto znachi, po prorachunu treba mi oko 420 W, trenutno imam frontier 550w, ali moram da menjam Speedo
slučajeva odlična, naročito sa GP serijom, gde bi trebalo da je 14cm ventilator i kućište ti postaje nečujno, bar što se tog ventilatora tiče.
Na žalost, imam i jednu pokvarenu konfiguraciju, gde je svaka komponenta izgorela, sa LC Power napajanjem od 420W, ali mislim da je to izolovan slučaj i da je to moglo da se desi sa bilo kojim napajanjem. Jednostavno, mislim da nema ničega što ne može da se pokvari, kao što niko ne može da garantuje da je nešto nekvarljivo!
Imam kod kuće računar sa LC Power GP6550 napajanjem, ali ipak mnogo slabiju grafičku kartu. Znam samo da često proveravam odakle dobija struju, jer se ne čuje!
Naravno, to je jedna vrsta kvaliteta i kod mene su i u praksi potrvđena.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.