pitajne u vezi s kupovinom tehike po mega matketima???
STRANA 1 OD 1
Tropskibar
pitajne u vezi s kupovinom tehike po mega matketima???
02.01.2009. 21:21
T14198
status: user broj poruka: 51
Poštovani forumaši, kakva su vaša iskustava s kupovinom tehnike ( štampača ) u `Metro`, `Tempo` i sl. mega marketima.. Da li se isplati, ili ići na siguricu kod naših derača prodavaca IT opreme??? Hvala
nema veze sto su to mega marketi,ja sam konkretno kupio stampac u temu LEXMARK e120 prosle godine,i do dan danas me sluzi uz napravljenih 800kopija bez dopune tonera. Moj drug je kupio monitor ACER u metrou i extra je.
Znaci isplati se kupovati,jer je to ko svako drugo mesto!!!!!!
isto cesh dobiti garanciju na proizvod, shta te briga. U Mega marketima mozesh da vidish monitor npr. dok radi, da ga uporedish...a od IT prodavnica nece svi da pale monitore da bi video da li je ispravan.
Не бих да те разочарам, али моја искуства су лоша, бар што се тиче Метроа! Од технике сам тамо купио климу, цркла после два дана, ДивХ плејер, рикнуо псле петнаестак дана, а купио и лаптоп ХП који никако не ради како треба од кад је купљен, што ће рећи да на њега може да се инсталира све осим ХРа!? Сада му је цркла и батерија, а све то после 4 месеца. Е сад што рече неко, имаш гаранцију... То стоји, али поступак је следећи: Опција 1: однесеш сам уређај до овлашћеног сервисера, оставиш га тамо па кад га прегледају врате ти уређај (неисправан) и дају потврду са којом или узмеш други, или узмеш паре назад. Опција2: оставиш њима да они то све ураде и дођеш после 45 дана да узмеш паре или нови уређај. То су моја (болна) искуства, а ти види, можда си боље среће! Мој је утисак да они неправино рукују и-или складиште робу па да је због тога боље купити за мало више пара код неког реномираног дилера (који је у граду) па када нешто и не ваља, дођеш и једноставно замениш на лицу места неисправан производ!
Moja iskustva su pozitivna. Baš dosta kupujem u Metrou i do sada je sve ok. Baš sam u decembru kupio 22 inčni monitor PHILIPS 22VW za neke smešne pare. Uz njega sam dobio i 3 godine garanciju. Pozdrav
ja sam pre godinu dana u metro-u uzeo monitor asus 193s za 9800din.Evo i dan danas radi super kod mog burazera.Kupio sam i kod njih stick kingston 8gb za 1800din i riknuo mi je posle 4-5 meseca ali srecom su mi ga zamenili.Tako da kod njih sve zavisi od primerka koji kupis.Ja sam imao srece sa monitorom!
Oce to!!! Ako je jeftinije,kupuj i ne razmisljaj!!!
P.S:garancija je u potpunosti ista,isti period vazenja,isti uslovi,isti ovlasceni servisi!!!
:: Мој је утисак да они неправино рукују и-или складиште робу па да је због тога боље купити за мало више пара код неког реномираног дилера (који је у граду) па када нешто и не ваља, дођеш и једноставно замениш на лицу места неисправан производ :: :: :: Veruj meni :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.