Da,ali imas t220hd,t240hd,t260hd koji imaju hd, i tv tuner. Inace monitor je bez greske,imam ga,i stvarno savrsen je za svaku upotrebu.
:: Cekaj onda ja nisam dobro video, onda ovaj T240 i T260 imaju HDMI :: Tako pise na Erc ovom sajt :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :))) :: ::
ti je mnogo bolji samsung (ili neki drugi) TV, naravno lcd, ne plazma ja ,odnosno moji matorci, su uzeli samsunga 32` i mogu ti reci da je tv savrsen ima gomilu prikljucaka, izmedju ostalog i dva ili tri hdmi, antenski, d-sub, komponentni, dva skarta, digitalni za zvuk, pa analogni ma mozes steknuti gomilu uredjaja na njega rezolucija je 1366*768, tako da je za igre dusu dao spojio ga ja malom bratu na pc, a ortak njegov i on odlepili od farcry2 i pes-a
ne znam koliko novaca planiras da izdvojis, ali mislim da je ovo ekstra investicija cena mu je oko 40-50k dinara jedina mana ovakvih tv-a je sto ustvari najlosije odradjuje svoju primarnu namenu, tj. to mu je primarna kod mojih matoraca, jer oni na njemu gledaju tv preko totala, i njegov ugradjeni scaler ne odradjuje posao najbolje, za sve ostalo je sjajan, za hd, dvd, rekao bih posebno za playstation btw, na kojim rezolucijama moze da radi PS
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.