Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Napajanje!
STRANA 1 OD 1
PCoprema Napajanje! 29.12.2008. 21:31 T14121

status: user
broj poruka: 292
Interesuje me kako se kotira ovo napajanje a ne treba mi nista specijalno nesto u klasi sa Codegen i LC-Power. Da li je tesko i solidno i ima li glomazne zavojnice i hladnjake?

MS-industrial MS PRO 550W 2x80mm FAN, VGA 6-pin, 24-pin ATX 2.3

Da li crkava i da li sa sobom u smrt povlaci sve ostalo? Da li ima 2 nezavisne V12 grane?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Panta019 Vrlo lose napajanje 29.12.2008. 21:51 #86168

broj poruka: 1583
Bax2003 se jezi od te marke.

Tipican Kinez samo sto je po meni gori od goreg (Codegen).

Kada crkne povlaci 100%.

LC Power je bolje napajanje i ne bih kupio nista jeftinije od njega.

I pijan i trezan za kompjuter vezan.

Scyter Re: 29.12.2008. 21:53 #86169

broj poruka: 8138
kinez do bola.Codegen je marka za njega.

Equinoxe Re: Vrlo lose napajanje 29.12.2008. 21:53 #86170

broj poruka: 12057

Evo, već pijem čaj od šipka sa limunom naravno.
Zlo, možda i gore od KME.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Bax2003 se jezi od te marke.
::
:: Tipican Kinez samo sto je po meni gori od goreg (Codegen)
:: Kada crkne povlaci 100%
:: LC Power je bolje napajanje i ne bih kupio nista jeftinije od njega.
:: ___________________________________
:: I pijan i trezan za kompjuter vezan.
Panta019 Re: Re: Vrlo lose napajanje 29.12.2008. 22:23 #86190

Toliko lose.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, RUN FOR YOUR LIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAVE YOURSELF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:: Evo, već pijem čaj od šipka sa limunom naravno
:: Zlo, možda i gore od KME
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
:: ::
Stripy Ne bih se složio 29.12.2008. 22:38 #86195

broj poruka: 4163
Na naše tržište MS industrial je stigao pre nekih 6 godina. Radio sam u kući koja ih je uvozila i samim tim imao sam prilike da ih testiram iz prve ruke. Svi modeli od 350-450W (kao W) su se pokazali odlični (za cenu). % provrištavanja je bio daleko ispod K(r)ME(ta), J(ao)N(ešto)C(vrkuće), (the final) FRONTIER itd. Nisam video ni 1 komad napajanja da je za sobom u ambis povuko nešto sa sobom.
Zlatno pravilo glasi:
Kada Qpujete bilo koje sokoćalo, prvo Qpite Qćište i monitor pa za resto para ostalo. Od dobrog napajanja vam zavisi rad celog računara, a u monitor piljite veći deo dana. Pa ako ne želite da se vaš macan od 200+ evrića zadimi i da sa trećinim decenije sprcanom u dupe nosite tegle dodatnih par desetina € ne bi trebalo da predstavi problem, zar ne?
Ako ne znate koju marku napajanja da kupite uvek se vodite dobro poznatim pravilom TEŽE=BOLJE

Panta019 Re: Ne bih se složio 29.12.2008. 22:47 #86199

Proklinjem taj dan kada je stigao.

Napajanja te klase (Kineska) pa i taj MS Industrial su nekada bila dobra dok su komponente bile mali potrosaci ali sada je situacija promenjena.
Da se ja pitam nikada nebih koristio Kinesko napajanje za Dual core cpu (pogotovu ne na quad core) i geforce 8 pa navise i ati 3xxx pa navise jer je doslo vreme da su Kineska napajanja jednostavno autirana jer pre svega nemaju tu snagu na kojoj su navodno deklasirana vec osetno manje i zato crkavaju kada su pod opterecenjem.

:: Na naše tržište MS industrial je stigao pre nekih 6 godina. Radio sam u kući koja ih je uvozila i samim tim imao sam prilike da ih testiram iz prve ruke. Svi modeli od 350-450W (kao W) su se pokazali odlični (za cenu). % provrištavanja je bio daleko ispod K(r)ME(ta), J(ao)N(ešto)C(vrkuće), (the final) FRONTIER itd. Nisam video ni 1 komad napajanja da je za sobom u ambis povuko nešto sa sobom
:: Zlatno pravilo glasi
:: Kada Qpujete bilo koje sokoćalo, prvo Qpite Qćište i monitor pa za resto para ostalo. Od dobrog napajanja vam zavisi rad celog računara, a u monitor piljite veći deo dana. Pa ako ne želite da se vaš macan od 200+ evrića zadimi i da sa trećinim decenije sprcanom u dupe nosite tegle dodatnih par desetina € ne bi trebalo da predstavi problem, zar ne
:: Ako ne znate koju marku napajanja da kupite uvek se vodite dobro poznatim pravilom TEŽE=BOLJ
gile23 Re: Ne bih se složio 29.12.2008. 22:49 #86200

broj poruka: 9121
Teze bolje, odoh ja da kupim ono od jednu tonu da ga sa kiperom unosim u kucu i ako je toliko lose napajanje, jer to prodavci vama placaju da ga nosite iz prodavnice,...

Pozdrav!

:: Zlatno pravilo glasi
:: Kada Qpujete bilo koje sokoćalo, prvo Qpite Qćište i monitor pa za resto para ostalo. Od dobrog napajanja vam zavisi rad celog računara, a u monitor piljite veći deo dana. Pa ako ne želite da se vaš macan od 200+ evrića zadimi i da sa trećinim decenije sprcanom u dupe nosite tegle dodatnih par desetina € ne bi trebalo da predstavi problem, zar ne
:: Ako ne znate koju marku napajanja da kupite uvek se vodite dobro poznatim pravilom TEŽE=BOLJ
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
OCz Re: Napajanje! 30.12.2008. 00:16 #86240

broj poruka: 2900
::Da li je tesko i solidno i ima li glomazne zavojnice i hladnjake

Nema, i tezine je Grand kafe. Sve u svemu Codegen i LC su dosta bolji izbor, makar zbog osnovnih zastita ..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs