Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
gde kupiti corsair kod nas?
STRANA 1 OD 1
chingachko gde kupiti corsair kod nas? 29.12.2008. 13:36 T14108

status: user
broj poruka: 31

Imam zelju da kupim Corsair TX-750, ali ne videh da ga iko ima u prodaji. Na sajtu Corsaira sam video da je retail Comtrade, a dealer Imtel. Kada sam nazvao CT i Imtel baba sa druge strane nije ni cula za ` Kurser`, tako da dalje nisam ni isao!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 29.12.2008. 14:04 #86051

broj poruka: 8138
izgleda da ga nemas kod nas,to jest nema u prodaji.Pogledaj na itsvet mozda tamo nadjes nesto.

Almighty84 RE: 29.12.2008. 14:31 #86053

broj poruka: 294
Trenutno je uopste nestasica corsair-a na nasem trzistu i to ne samo napajanja, nego uopste, ja sam to napajanje uzeo pre nekih 6 meseci u imtelu i nije bilo ni malo jaftino. Ako ti nije frka, strpi se, pa vidi od nove godine sta ce biti sa trzistem...

OCz re 29.12.2008. 16:33 #86062

broj poruka: 2900
Nema trenutno, ne bih da lupam ali mislim da je novi uvoz najranije od kraja januara - ako je neko zaposlen u nekoj firmi trebalo bi da zna tacno.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs