Cooler Master Real Power 720W. Posto Thermaltake ima obicaj da ``slucajno pobrka`` pojmove kao sto su real power i peak load power, pa je pitanje koliko je realna snaga tog napajanja. Kod CM je 720W realne snage, a 800W peak power, i nema zabune... Imam ga vec godinu dana i nemam zamerke...
Ne isplati mu se da uzima ni jedan CM jer za te pare moze da uzme provereno dobro napajanje Thermaltake 850w koje oko 130 Eur!Ne isplati se uzimati nista ispod toga...Ja od oba navedena napajanja nebi uzeo ni jedno!
P.S.Koji ti je taj CM od 720w?Ja nisam video ni jedan!
I Want to believe - The truth is out there
:: Cooler Master Real Power 720W. Posto Thermaltake ima obicaj da ``slucajno pobrka`` pojmove kao sto su real power i peak load power, pa je pitanje koliko je realna snaga tog napajanja. Kod CM je 720W realne snage, a 800W peak power, i nema zabune... Imam ga vec godinu dana i nemam zamerke...
:: Prestani da se dvoumiš i uzmi ThermalTake Bas tako. ThermalTake i LC jednostvno ne mogu da se stavljaju u isti kosh. TT je vrhunski proizvodjac napajanja daleko ispred Chiefteca,CoolerMastera,OCZa,itd...A kamo li LCa... Sa ThermalTake napajanjima nema greske i nema lose serije...Uzimaj TT i uzivaj.
PS. Od 750W imas i Corsair TX750W koji je takodje izuzetan i ima petogodisnju garanciju.
Jos jedna preporuka za Corsair TX 750W, jako je ko planina. Sada postoji i Corsair TX 850W cisto da znas.
:: :: :: Prestani da se dvoumiš i uzmi ThermalTake :: Bas tako :: ThermalTake i LC jednostvno ne mogu da se stavljaju u isti kosh :: TT je vrhunski proizvodjac napajanja daleko ispred Chiefteca,CoolerMastera,OCZa,itd...A kamo li LCa.. :: Sa ThermalTake napajanjima nema greske i nema lose serije...Uzimaj TT i uzivaj :: :: PS :: Od 750W imas i Corsair TX750W koji je takodje izuzetan i ima petogodisnju garanciju :: :: :: DaSickSyste ::
Cisto za neznalice : Thermaltake i LC Power su jedno te isto...Sklapaju se u istoj fabrici-dve odvojene hale!Dele ih samo male sitnice u kvalitetu pa im je cak i dizajn referentan a recimo da je za nijansu bolji TT!Inace je TT u svakom testu bio losiji od CM-a... Ja se slazem za Corsair samo sto ima jednu manu a to je sto nije modularan!
Da završimo sa mudrovanjem. Ako imaš pare - Corsair, ako ne ThermalTake. Tačka. Za sotone od mašina, LC ne bi ni uzimao u obzir. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Pardon, 700W, ne 720. Ima od 500, 620, 650, 700, itd... Bio sam se dvoumio izmedju 620 i 700W, pa sam uzeo 700. I onda mi valjda zbog toga ostalo da je 720W... :)
Ne isplati mu se da uzima ni jedan CM jer za te pare moze da uzme provereno dobro napajanje Thermaltake 850w koje oko 130 Eur!Ne isplati se uzimati nista ispod toga...Ja od oba navedena napajanja nebi uzeo ni jedno!
P.S.Koji ti je taj CM od 720w?Ja nisam video ni jedan!
Thermaltake je bolje napajanje samo zato sto je ko firma bolji,a sto se tice ocz-a i oni imaju vrhunska napajanja i ne bih rekao da je tt za napajanja mnogo bolji od ocz-a.
:: Thermaltake je bolje napajanje samo zato sto je ko firma bolji,a sto se tice ocz-a i oni imaju vrhunska napajanja i ne bih rekao da je tt za napajanja mnogo bolji od ocz-a TT vec godinama pravi samo vrhunska napajanja... OCZ se ukljucio u te vode tek skoro i licno sam imao iskustva sa njihovom Stealth serijom od 600W da jedno normalno radi,a da je drugo izuzetno bucno. Dok toga nema kod TTa. OCZ ne pravi napajanja,vec kao i vecina proizvodjaca placa da im neko sklopi,a oni lepe nalepnicu(sto nije nista lose jer to svi rade),ali jednu seriju napajanja radi vise razlicitih kompanija,tako da se ne moze reci da je neka serija dobra ili losa,jer je pitanje na sta ces naleteti.OCZ je sklapao i raskidao ugovore za prizvodnju napajanja sa mnogo firimi u zadnjih godinu dana i zato se javlja ovaj `fenomen`... Daleko od toga da su im napajanja losa,ali se `iste serije` prilicno razlikuju. Sad bi trebalo da su sklopili ugovor sa CWT-om i mislim da im trenutno samo oni sklapaju napajanja...Sto je dobro. Inace OCZ veoma postujem kao firmu i bio sam prezadovoljan njihovim RAM memorijama. Ali su im napajanja varirala po performansama.
samo jedna stvar iz licnog iskustva sa TT-om Imao sam TT 470W i kad sam zakacio 2900XT ono je majkalo posle 1 dana ... radilo jedan dan ugasio sam PC i kad sam hteo sutra da ga upalim vise nije htelo da radi...A pritom dok sam igro Crysis na high javljala se neverovatna buka ! Mislio sam da je u pitanju GPU...ali Sam doticno zamenio sutra dan za TT500W koje sad imam u istoj masini i koje je tiho u 2d modu ali kad upalim neku igru napajanje se dere da to nije normalno znaci 2x jace od grafike.. ona ce cuje 2-3 puta u 2 sata igranja na po 5s da ohladi ispod 90c.
Gledao sam dosta testova (sto na netu sto u casopisima domacim,stranim) i moje sledece napajanje je bez sumnje http://www.sx-team.com/testovi/kuita-i-napajanja/76-lc-power-prophecy-lc8750-v22-750w.html zasto sto je 1 TIHO 2 STABILNO ko stena 3. u FULL loadu na 695W opterecenja temperatura je 58C i vrti kuler na 800rpm u tom trenutku 4 MODUARNO 5 PRELEPO 6 750W modularno ispod 90e
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.