Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
TV FM Tuner Leadtek Winfast T2000 XP- Expert - Pomoc?
STRANA 1 OD 1
pablooo TV FM Tuner Leadtek Winfast T2000 XP- Expert - Pomoc? 24.12.2008. 12:32 T13997

status: user
broj poruka: 29
Kupio sam TV FM Tuner Leadtek Winfast T2000 XP- Expert cuo sam da je dobra, medjutim daljinnski mi ne radi sve sam dobro povezao, ali jednostavno ne radi....Da li je neko imao ovaj problem ili zna o cemu se radi.Ili da li postoji neki drugi softwer za ovu tv kartu koji bi mogao da isprobam.....Hvala....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 24.12.2008. 13:07 #85286

broj poruka: 12057

90% je problem u tome što ti se ne startuje ona Leadtekova ikonica dola u tray-u kod sata zajedno sa Windows-om. To možeš da rešiš tako što ćeš je ručni staviti u startup folder u start meniju. Fajl je se nalazi u Program Files, pa WinFast pa PVR2 i unutra je. Ime mu je WFFM.exe ili tako nešto. Žute je tatardirane boje i ikonica je retardirana takođe. Kad se startuje treba da dobiješ plavi Leadtekov logo u tray-u kd satića.

Ako nije ovo, i plava ikonica se startuje, onda je u njoj samoj pogrešno podešavanje. Klikneš desno na nju i ima settings. Tu ima remote enable/disable i MCE remote koji treba da je ODŠTIKLIRAN.

Ako je sve to u redu, onda je (ako si ga dobro bocno u karticu) ili pokvaren daljinski, ne valja džek u kartici, prekida kabl do infra risivera ili su baterije riknule.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

z-z-z 24.12.2008. 13:12 #85288

broj poruka: 1
Ja sam imala isti problem sa istom kartom. Moze biti ovo sto je bax2003 rekao. A ako si to vec probao a ipak ne radi, onda je moguce da je nesto neispravno, kao sto je bio moj slucaj (reklamacija).
Igor84 Nije to problem 25.12.2008. 01:24 #85382

broj poruka: 327
Idi u ADDREMOVE i obrisi software za tu karticu. Ali samo onaj PVR2, nemoj drajvere da brises. Posle toga pronadji na disku koji si dobio uz karticu program PVR (bez dvojke) i instaliraj njega. Daljinski ce proraditi bez problema.
Equinoxe Re: Nije to problem 25.12.2008. 03:46 #85403

broj poruka: 12057

PVR 2 radi savršeno sa daljincem. Probao na 2 verzije PVR-a 2 sa tom karticom.
Sam program garant nije kriv.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Idi u ADDREMOVE i obrisi software za tu karticu. Ali samo onaj PVR2, nemoj drajvere da brises. Posle toga pronadji na disku koji si dobio uz karticu program PVR (bez dvojke) i instaliraj njega. Daljinski ce proraditi bez problema.
Igor84 Re: Re: Nije to problem 25.12.2008. 09:09 #85452

broj poruka: 327
Nekad radi nekad ne. Izgleda da na trzistu postoje dve serije tih kartica. Jedan sam problem resio upravo na taj nacin, zapravo i tada je daljinac radio ali funkcije vecine tastera nisu odgovarale onome sto pise na daljinskom upravljacu. Prosle su mi bar desetak takvih kartica, na dve sam imao taj problem.

::
:: PVR 2 radi savršeno sa daljincem. Probao na 2 verzije PVR-a 2 sa tom karticom
:: Sam program garant nije kriv
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Idi u ADDREMOVE i obrisi software za tu karticu. Ali samo onaj PVR2, nemoj drajvere da brises. Posle toga pronadji na disku koji si dobio uz karticu program PVR (bez dvojke) i instaliraj njega. Daljinski ce proraditi bez problema.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs