Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
ThermalTake Shark ili Chieftec Bravo BA-01B-B-SL ???
STRANA 1 OD 1
pro2va ThermalTake Shark ili Chieftec Bravo BA-01B-B-SL ??? 19.12.2008. 22:33 T13905

status: user
broj poruka: 58

Procitao i video sve sto ima o njima na netu.
Interesuje me licno iskustvo o ovim kucistima ,za i protiv, koje je bolje uzeti po vama ???
Hvala unapred na odgovorima
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Jebivetar protuvo 20.12.2008. 00:50 #84636

broj poruka: 2386
nemam iskustva sa takvim kucishtima ali sam zagledao ovakvog Shefa i pre bih ga uzeo nego li Tetejca. Chieftec mi se dopao mnogo, sa mukom sam ga pomerao jer je tezak koliko je dobar. Neko moje moje laichko mishljenje...

nidarko02 Evo upravo bacih oko 20.12.2008. 11:31 #84651

broj poruka: 69
na Thermaltake i izgleda mi vrlo slicno po konstrukciji kao i ovaj Chieftec. Chiefteca imam i jako sam zadovoljan (i to bas ovaj koji pominjes) a o TT ne mogu da kažem kakav je kvalitet ali bi trebalo da je dobar. Jedino sto koliko vidim TT ima savremeniji dizajn sto je plus a sve ostalo manje vise izgleda isto. Chieftec je tezak ko tuc i jako stabilan i kvalitetan ali pretpostavljam da ni TT ne zaostaje mnogo. Sad koliko vidim TT je skuplji. Ako ti je lova problem bices zadovoljan i Chiftecom ali ako nije mozda bolje da uzmes TT.
MaliBaneBG ... 20.12.2008. 15:57 #84676

broj poruka: 487
Sa Chieftecom NIKAKO ne mozes da se zajebes...A ovaj ThermalTake izgleda skroz naskroz dobro, tako da mozda jedina razlika koju bi mogao da gledas je ta vizuelna, barem po onome sto sam pogledao na netu o njima...

P.S. Ja bih uzeo Chieftec:D!

==========
BLEJA:)))

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs