Pa ovako,konacno sam se odlicio da dam vise para na glodara i tastaturu,pre mi to bilo bzvz ,mis ko mis,tastatura ko tastatura,ajd` dobro,mis mozda ne,ali tastatura da.Pa posto idu praznici,pa ce mi i rodj uskoro resih da pazarim nekog badass gaming misa i neku solidnu tastaturu.Sto se misa tice,najvise se dvoumim izmedju MX518 i G5.Sad,MX518 kosta oko 1000 din. manje,pa vredi li dati jos tih 1000 pa kupiti G5? G5 mi je oduvek bio zelja,ali mi bilo glupo davati tolike pare za misa,sad tu je i MX518 koji je i,mozda,bolja solucija za manje para Mislio sam pre na DeathAddera,ali me nervira dizajn tih misOva...
Sto se tastature tice,najverovatnije ide ova logitech media keyboard 600 920 000056
Prezadovoljni korisnik jednog MX518 ti kaže da ne razmišljaš ni trenutka pre nego što ga kupiš. Isti slučaj je bio i kod mene, G5 ili MX518. Bilo mi je previše love da dajem za G5, kupio sam MX i nisam se ni jednog momenta pokajao. Miš je boli glava, bez zezanja.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Neces neku razliku osetiti izmedju G5 i MX518...Imao sam MX518 i na kraju sam ga poklonio ali mogu da kazem da je Mis zaista fenomenalan..Lepo lezi u ruci,prezizan itd...Bez obzira sto nije laserski jako je osetljiv i imas podesavanje po nivoima za odziv odnosno brzinu! Neces pogresiti ni sa G5 ,i on je strasan misonja...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.