Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Pomoc u vezi InkJet-a
STRANA 1 OD 1
strikan33 Pomoc u vezi InkJet-a 16.12.2008. 21:04 T13836

status: user
broj poruka: 311

Pozdrav svima.

Dakle situacija je ovakva, imam ploter koji koristim za stampu vecih formata, ali posto cu morati da radim neku vecu kolicinu stampe 11x11 cm odlucio sam da kupim neki jeftin inkjet da ne bi arcio ploter.

Znaci ako znate neki stampac a da je do recimo 50 eura i da mu se mogu refilovati kertridzi povoljno, kazite/napisite koji model itd, i sve ostalo sto vam padne na pamet u vezi istog.

Jedini uslov je da moze stampati na papiru od 250gr.

Hvala svima
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy PROVERENO 16.12.2008. 23:14 #84146

broj poruka: 4163
HP5150
koji možeš da nađeš samo polovan, a za nove modele canon pixma 1800 za koji nisam siguran da može da pegla 250g papir

strikan33 ... 17.12.2008. 21:13 #84263

broj poruka: 311

ServisPC hvala na savetu, uzeo sam danas Canon-a iP1800 i sve sljaka kao podmazano.
Doduse nigde nije pisalo da li moze da proguta 250gr papir pa sam uzeo na rizik ali ide bez problema.

E sad samo da mi je znati koliko stranica mogu da izguram sa ovim kertridzima i da li se mogu oni refilovati ?

Znaci stampam 11x11 cm to mu dodje nesto malo manje od 1/4 A4 stranice u boji.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs