misa Logitech RX 1000 on je oko 1300 din.treba mi za igre prvenstveno.po vasoj proceni ima li sta bolje ne nameravam nista skuplje.znaci u tom cenovnom rangu
evo skoro sam ga kupio, ali ne za igre nego sve zivo, hobi mi je 3d, surfujem, radim u winxp-u, a i igram se povremeno. Sustina je sto bolje od rx1000 ni blizu nema bolje za slican rang cene, eventualno od 30e pa nadalje. RX1000 je malo krupniji ali je dosta praktican i upotrebljiv, nema dugmice sa strane, simetrican je, a samim tim sto je laserac - XTRA je precizan i dosta brz, narocito kada se nasteluje u driverima setpoint460 (winxp32bit), nije probirljiv za podloge itd. Malo je uzi i blago `visi`, pa ako ti to odgovara, onda je perfektan... Jedina `mana` je krut kabl. Daj mu 5-6 dana maximum za naviku (zavisi na cemu si do sada bio) i bice ti jasno....
A4 Tech XL-750BF-3 jer nudi performanse koje nemaju ni mnogooo skuplji i za `klasu bolji` misevi....uostalom gameri su svoje rekli na brdo foruma koji se mogu pronaci na netu tako da tu stajem.Jedina zamerka, je navodno tanak?!? kabal, tako da... ali mislim da se misem ne vuku balvani :))))))) Opet napominjem da za 1290din(pogledaj cene bas na ovom sajtu .) ) nista slicno neces naci, cak ni polovno.Srecno sa kupovinom!
A tek R7-70D bezicni za sve pare (mislim tih 1300 dinara). Baterija mu radi evo vec mesec dana a dokle ce ne znam, prosto nisam siguran da li je potrebna kupovina neke punjive baterije kao kod logitecha.
Misonja bez repa je sloboda pokreta, izrazavanja i sto sta drugo...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: A4 Tech 710fs X7 je za gamer-e najbolji mis,pricam iz iskustva a nije ni skup oko 1.500din :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.