Napajanje je počeo da pravi nepodnošljivu buku, pa me interesuje koji kuler možete da mi preporučite da ne bih menjao celo napajanje. Inače, reč je o osmici, a jedino što mi je bitno je da bude TIH! Molim za savet. Pozdrav i hvala.
Da, ovo je sjajan kuler ali s obzirom na cenu mozda je bolje da kupis novo napajanje. Cene ga ko da su mu peraja od zlata i a lezista od dijamanata napravljena.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Noctua NFR81800 :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Ako je napajanje dobro, i nemaš nameru da ga menjaš, ovo ti je dugitrajno i tiho rešenje. Napajanje ne otvaraš svaki dan ili nikad, jednom staviš bolji ventilator i vozdra. Ko šiša 10e, ako dobiješ kvalitet i tišinu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Da, ovo je sjajan kuler ali s obzirom na cenu mozda je bolje da kupis novo napajanje :: Cene ga ko da su mu peraja od zlata i a lezista od dijamanata napravljena :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: :: :: :: :: Noctua NFR81800 :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
Ako hoces jeftin a solidan cooler, tj. najbolji odnos cena/kvalitet kupi Xilence od 120mm neces pogresiti.Mislim da im se krece cena oko 350 dinara. Pozzz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.