Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
ACHTUNG `SOPRANO`
STRANA 1 OD 1
skar ACHTUNG `SOPRANO` 03.12.2008. 15:24 T13530

status: user
broj poruka: 3992
interesuje me pre svega da li je kuciste prostrano,i kakav je kvalitet plastike
nebih da ga uzmem a da je malo bolje od onog susterskog vita sto imam kuci

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cele1988 .... 03.12.2008. 16:49 #81754

broj poruka: 1424
ja sam imao SOPRANO RS 101 jedno 2 nedelje i mogu ti reci da ima mesta za GPU poprilicno (neverujem da bas moze da stane 4870x2) ali na primer staje 8800GTS 512mb, 2900XT i ima oko 4-5cm jos do hdd-ova, naravno ti mozes hdd da spustis skroz dole ili da ga dignes skorz gore a mozda odbijes jos nekih 2cm. U principu tada za 3000din bestbuy kuciste lepa vratanca, lagano, dobijes jednu 12cm drugu stavis napred da duva po diskovima.. Nemas muku sa srafovia... Sta ces vise od vita je bolji jedno 100x provereno
Ako si ogranicen sto se para tice mislim da uzmes i nerazmisljas.
Znam da je tu negde sa cenom i CM 590 koji je sigurno bolji sto se unutresnjosti tice ali ako ti vise volis ``lepa`` kucista onda 590 nema sta da trazi pored TT (iskreno 590 izgleda kao da je dosao iz Bejruta sav izbusen)
Jedina mana TT je to sto moras malo cesce da ga briskas jer skuplja otiske prstiju

skar to mi je dovoljno... 03.12.2008. 18:03 #81762

broj poruka: 3992
znaci u tom cucu grmi zec

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs