E narode imam 4850 ASUS TOP 1GB DDR3 I IMA NA SEBI GLACIATOR KULER ALI JE JAKO RUZAN A JA IMAM KUCISTE SA VELIKOM PROVIDNOM STARNICOM PA ME INTERESUJE DA LI MOZETE DA MI PREPORUCITE NEKI LEP KULER ALI I DA MOZE DA JE ODLADI,JER SA GLACIATOROM MAX IDE DO 65STEPENI!!!
I bre ajde da organizujemo mis graficke,hihihi ne pipaj tog gladijatora imas odlicne temperature i ne zezaj ruznoi izgleda u kucistu,odlicno je ne pipaj...........
Sto bi ga menjao kad je vec bobar, ali ajde lepo izgleda termaltake duo orb, ima dva spojena ventilatora! Kolika ti je temp u idle modu, i jel tih asusov glaciator?
Nadam se da ces patiti do kraja zivota... ___________________________________________________________________ `I`ve noticed a certain lack of demons lately And it really worries me sick...`
:: ja patim od tih stvari,tipa kulera,neonki,providnih kucista,znam da je bacanje para ali nema veze,koji je dobra masivan veliki kuler :: :: Hvala! :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: ::
:: E narode imam 4850 ASUS TOP 1GB DDR3 I IMA NA SEBI GLACIATOR KULER ALI JE JAKO RUZAN A JA IMAM KUCISTE SA VELIKOM PROVIDNOM STARNICOM PA ME INTERESUJE DA LI MOZETE DA MI PREPORUCITE NEKI LEP KULER ALI I DA MOZE DA JE ODLADI,JER SA GLACIATOROM MAX IDE DO 65STEPENI!! :: :: :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIFE
Thermaltake Duo Orb, a taj glaciator mi posalji, treba mi ko leba (za neku razumnu cenu, razume se) ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.