Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Neverovatan problem sa tastaturom!
STRANA 1 OD 1
mkukic Neverovatan problem sa tastaturom! 24.11.2008. 19:57 T13395

status: user
broj poruka: 2591
Danas sam kupio Logitec-ovu tastaturu, slim verzija i prikljucuje se na USB. Iskljucim staru, ubacim novu kad gle cuda... Windows na onom boot screenu stoji i nece pa nece... Restartujem komp opet stoji ali nekako udje u Windows,al cim je usao tako je blokirao... Vratim staru i sve radi kako valja (stara moze da se prikljuci i kao PS/2 i USB). U cemu je problem?
mkukic
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 24.11.2008. 20:01 #80872

broj poruka: 12794
Jesi ukljucio u BIOS-u podrsku za USB tastaturu i misa?

Saske ... 24.11.2008. 20:12 #80874

broj poruka: 1117
to ti se u biosu inace zove USB Legacy Support...probaj da udjes u windows sa starom tastaturom i tek kad se zavrsi ucitavanje probaj da ubodes tu usb tastaturu...

Overclocking is the way of life!!!

mkukic ... 24.11.2008. 20:21 #80879

U BIOS-u sam sve prethodno proverio. Vec je bila ukljucena podrska za usb misa i tastaturu.
mkukic

Equinoxe Re: 24.11.2008. 20:23 #80880

broj poruka: 12057

I tako u bilo kom USB portu ?
Ako jeste, onda nosi na drugi komp na proveru.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

mkukic ... 24.11.2008. 20:38 #80884

Hvala svima na odgovorima, ali otisao sam i zamenio tastaturu. Nisao imao vise zivaca da se bakcem sa njom. Uzeo sam Logitec ultra - flat, koja moze da se prikljuci i na ps/2 i usb... Radi prikljucenai ovako i onako, ali me nervira zasto se bios i dalje drugacije cuje kad je ubodem na usb? Kada je na ps/2 bipne jednom, a kad je na usb dva puta. Kazem radi svakako, ali kao da osecam neke polsedice ucitavanja vidnowsa posle svega ovoga... Onaj boot screen se ucitava noramalno, ali se pojavljuje kao da je frame rate 2fps... Mozda je to samo neki subjektivni dojam zbog utiska koje je na mene ostavilo ovo nerviranje... U svakom slucaju hvala svima na odgovorima.
mkukic

Saske ... 24.11.2008. 20:48 #80886

broj poruka: 1117
koju plocu imas...ako je neka starija konfiguracija u pitanju, mozda je problem u USB 1.1/2.0 pordrsci...mozda ti ploca ne podrzava USB 2.0, mada je to malo verovatno...eventualno bi mogao da probas sa flesovanjem biosa...

Overclocking is the way of life!!!

mkukic ... 24.11.2008. 23:46 #80907

Ploca je MSI K9N Platinum... Nije ona u pitanju sigurno... proc AMD X2 6400+ itd...
mkukic

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs