Prvo što moram da kažem je da nije za mene. Jedino što sam ja video sa razumom cenom je Gigabyte KM0616, nekih 90e. Sa napajanjem ili bez, nije bitno. Samo da je providno.
Danke šen !!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Trenutno samo Gigabyte km0616 ima kod nas,bilo je nekad i Neo Acrylic Case koje je dolazilo sa napajanjem 300w i bilo je svo u led lampicama cena je bila oko 100€
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: Prvo što moram da kažem je da nije za mene. :: Jedino što sam ja video sa razumom cenom je Gigabyte KM0616, nekih 90e :: Sa napajanjem ili bez, nije bitno. Samo da je providno :: :: Danke šen !! :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. ::
Re: Re: Ajmo sad jedno providno kućište.....predlozi
23.11.2008. 16:08
status: user broj poruka: 12794
Pa Antec nije bas providan... Takvih kucista kao Antec ima milion... __________________ Scourge of PCBerza
:: Imaš i Antec Nine Hundred. Može da se napravi dobar Light Show :: Cena 97€ :: :: http://www.antec.com/usa/productDetails.php?lan=us&id=1590 :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: Prvo što moram da kažem je da nije za mene. :: :: Jedino što sam ja video sa razumom cenom je Gigabyte KM0616, nekih 90e :: :: Sa napajanjem ili bez, nije bitno. Samo da je providno :: :: :: :: Danke šen !! :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: ::
Meni izgleda robotski cool, ali nije za tip osobe za koju tražim. Trust me. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: THERMALTAKE Bach VX VF4000 ovo kuciste koristim i prezadovolan sam! Svaka preporuka. Ima u Winwin-u oko 70 :: :: _________________________ :: AMD Phenom 9950 Black Editio :: GA-MA790FX-DQ :: ::
Kuciste dolazi raspakovano znaci skroz u delovima,planiraj 1-2h sklapanja,srafovi su mesingani zlatne boje koji su osetljivi ako malo jace stegnes pokidaces ih,planiraj i dodatnu kupovinu 3 coolera sa surikenima jer ima tri rupe na sebi , ako neces da ti zvrje prazne TMI = Too Much Information
I rupu za front USB... Ali samo rupu, bez USB prikljucaka, pa pojuri i njih :-))
Kuciste je kul, dobijes i bele rukavice uz njega, koje prvo koristis za sklapanje a potom i za svaki buduci kontakt sa njim :-))
Ne znam sto im je trebalo to sa (ne)postojanjem prednjeg USBa...
Baby BM
:: Kuciste dolazi raspakovano znaci skroz u delovima,planiraj 1-2h sklapanja,srafovi su mesingani zlatne boje koji su osetljivi ako malo jace stegnes pokidaces ih,planiraj i dodatnu kupovinu 3 coolera sa surikenima jer ima tri rupe na sebi , ako neces da ti zvrje prazne :: TMI = Too Much Information :: ::
Ako nije frka da se da oko 100e, predlazem NZXT tempest, kao antec 900 izgleda samo sto ima 6 kulera i filtere za prasinu, odlicno kuciste i ultra provetreno http://www.nzxt.com/products/tempest/
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.