Pogledaj u ulici Tosin bunar, tamo ima jedno 10 stolara i nekoliko drvara, pa ces verovatno naleteti i na neki katalog ili makar neki koristan savet.
Inace, jedina prava varijanta je da sam odaberes materijal i platis stolaru da ti napravi taj sto ili ga napravis sam, jer je po prodavnicama gotovo sve konfekcija, a tek ono EURO ispred salona znaci da su samo cene nerealno visoke, sa kvalitetom to slabo ima dodirnih tacaka. Uostalom, da ne pocne da lici kao da te ubedjujem, idi i uveri se sam.
Interdimenzionalni majstor, odnosno ekspert za transmutaciju realiteta koji se rasipaju.
Prosetaj na BULEVAR i udji u FORMA IDEALE i kupi sta te interesuje,ja sam skoro uzeo slican za 2800DINARA i prezadovoljan sam ,ima raznih a za 4500DINARA mozes da kupis maltene PREDSEDNICKI STO ZA PREGOVORE,ima sta oces,obavezno svrati!!!!
Ako si pomislio da sam se zezao znaj da nisam. I sam vidis da ti svi predlazu prodavnice namestaja. Nisam iz BG tako da sam ti samo dao najopstiji odgoror koji sam mogao da smislim.
Zavisi gde stanuje. Forma Ideale u Bulevaru Kralja Aleksandra je preko puta Đeram pijace.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Forma Ideale ima bar 10 modela. Oni su odmah pored autoputa, kod autokomande blizu :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Željko Arnautović :: PC Berza d.o.o :: ::
Za eurosalon pare nisu problem,para nema,a forma, ne svidja mi se nijedan ali opet to je stvar ukusa ,svi su na istu foru tako da mi nema druge nego za Krusevac ili gde vec.lol
Pogledaj sto iz Forma Ideale i sto iz stolarske radionice videces da je kvalitetniji ovaj iz stolarske radionice, ali naravno i skuplji, a to na veliko ces tek moci dobro da kupis kad dodje Ikea u Srbiju, to je pravi namestaj, ova Forma Ideale im nije ni do kolena!!!
Pozdrav!
:: @Slavu :: :: `Ajde, `leba ti, pojasni malo ovo tvoje zanimanje ::
formini stolovi prave od nekvalitetnog materijala, sto i pise na njima, ali dizajn i nije los za te pare... Ja sam svoj ikein sto platio nesto preko 100 maraka 1999 godine, a to je bas najobicniji sto. Go Go Go !!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.