Koji štampač je najbolji u cenovnom krugu od oko 60 evra , znam da je koliko para toliko i muzike , dvoumim se između hp 3940 ili canon ip 1500 - želim čuti iskustva vlasnika ovih štampača.
Kupi zadnji broj Svet Kompjutera i tu ces naci na testu Hp-eov stampac 3940. Veruj da je mnogo bolji od Canona zato sto brze i bolje stampa, kvalitet je tesko porediti.Sam si rekao, koliko para toliko muzike, a HP za te pare je ekstra kupovina!
Stvarno imas u SK sve testove stampaca.Procitaj i odusevices se. Ujedno mozda ti jos neka ideja padne na pamet.Ti najbolje znas koliko i za sta ces koristiti stampac.U zavisnosti od toga odlucices se vec za neki od ovih iz testa.Mada , HP bolje stampa , bucniji je , manje mastila, dok Canon za nijansu daje losiji otisak, malo je tisi, vise mastila. Poz.
Ipak sam se odlučio za Canon IP 1500.Mislim da štampa lepše fotografije,ima kertridže od 9 ml , ( HP 3940 od 5ml) a i bolje je ocenjen na testu u Svetu kompjutera
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.