hp 1420, crni ketridz dopunjen 2.put, mastilo provereno dobro(vec dopunjavani ketridzi koji rade vec duze), e sad do pola strane text stampa normalno onda pocne isprekidano, isto je i kod slika od polovine nema crne boye. Cisto me zanima vase misljeneje zasto je doslo do ovoga
ketridze ne mozes da dopunjujes kolko god puta hoces jer i oni imaju vek trajanja, i one mlaznice se posle duze upotrebe sjebavaju...a to sto se tebi desava mi deluje kao da su mu zapusene mlaznice ii to se uglavnom desava ako se kertridz ne upotrebljava neko vreme...to si trebao da im kazes da ti ociste kad si dopunjavao ketridz...
Sto se mene tice i crni i u boji ketridz kada se zapuse lecim sa pumpom za biciklu. Ne preporucujem. Kada se zapuse sipam boju koliko moze da primi, ubacim u gornju rupicu ketridza onu iglicu na crevu pumpe sto se inace gura u ventil gume za biciklu. Malo napumpam ketridz dok mu ne krene boja kroz ono donje cudo, obrisem svinjac koji sam napravio, vratim ketridz, u paint namestim da odstampa preko cele strane da sve bude crno i to na best kvalitetu. Posle radi kao sat.
Ponekada se desi da se bas zacementira. Tada primenjujem agresivniju metodu, tzv. klistir za ketridz. Pod mlazom vode u ketridz upumpavam vodu dok sa donje strane ne izlazi cista voda. Posle toga prekinem dotok vode i ispumpavam vodu vazduhom. Ubacim boju i primenim gornje opisanu metodu u predhodnom pasosu.
I tako ti ja koristim ketridz dok mu elektronika ne vrisne a to je odprilike bar 15 punjenja. Toliko mi je izdrzao predhodni ketridz primenom ove metode.
Kada bi likovi iz HP saznali koliki sam varvarin prema njihovim ketridzima stavili bi me na crnu listu nepozeljnih kupaca.
obrisem svinjac koji sam napravio, vratim ketridz, u paint namestim da odstampa preko cele strane da sve bude crno i to na best kvalitetu. Posle radi kao sat.
Ponekada se desi da se bas zacementira. Tada primenjujem agresivniju metodu, tzv. klistir za ketridz. Pod mlazom vode u ketridz upumpavam vodu dok sa donje strane ne izlazi cista voda. Posle toga prekinem dotok vode i ispumpavam vodu vazduhom. Ubacim boju i primenim gornje opisanu metodu u predhodnom pasosu.
Jedan ketridz koji je na nesrecu dosao u paketu sa stampacem je nesto bio sjeban od pocetka. Nervirao me zesce. Na njemu sam se izvezbao tako sto je pocelo od klasicnog cukanja i treskanja dok nisam dosao do pumpe za biciklu. Tako sam ga odrzavao u zivotu. It`s a live!!!! It`s a live, HA HA HA HA HA!!!!! Ja ozivela sjeban ketridz i povratila ga u zivot, HA HA HA HA!!!!
Kada je nesto sjebano ne mozes nista da izgubis vec samo da dobijes.
Sta sve covek nece saznati hahahah, jesi li ti cuo za laserske stampace!!!
Pozdrav!!!
:: :: a sta ti ja znam.. :: :: obrisem svinjac koji sam napravio, vratim ketridz, u paint namestim da odstampa preko cele strane da sve bude crno i to na best kvalitetu. Posle radi kao sat :: :: Ponekada se desi da se bas zacementira. Tada primenjujem agresivniju metodu, tzv. klistir za ketridz. Pod mlazom vode u ketridz upumpavam vodu dok sa donje strane ne izlazi cista voda. Posle toga prekinem dotok vode i ispumpavam vodu vazduhom. Ubacim boju i primenim gornje opisanu metodu u predhodnom pasosu :: :: :: buahahahahahahahahah
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.