Treba mi crni ketridz za doticni stampac. E sad, ja sam gledao ovde na sajtu i ketriz staje 31e (znojenje) te me zanima ima li neki alternativni proizvodjac ketridza za lexmark koji je jeftiniji ili da li neko prodaje prazne, nerefilovane, jedanput ispraznjene, ketridze u bg-u jer ovaj ketridz sto imam u stampacu je ortak, sto mi stampac dade, 3 put refilovao i kaze da mu je to kraj radnog veka. STA DA RADIM ???!!! trinity ... help
I kupi si hp-a. Možda i Canon-a, ali verziju koja je prijateljski raspoložena za refill (dakle, uglavnom ne najnoviji modeli kao što se vidi na Benchmarket-u), U firmi nam e upravo crkao čip na polupunom (polupraznom) laserskom kertridžu, šnj firme Lexmark. Neko je uspeo da uštedi par evra pri kupovini štampača, a sada stižu kamate...
Nisam shvatio.Rekao si da ti treba.A sta je sa ovim sadasnjim crnim kertridzom.Da li si probao da ga ref.tj napunis.Ja sam svoj punio 7-8puta i jos radi solidno,mislim na crni.U boji su druga prica.Slazem se da je HP bolji.To ce mi biti sledeci stampac. Ako ce ti nesto pomoci Terazije br4 treci sprat , firma - da ne reklamiram. Poz.
imam kertridz koji je ortak refilovao 3 puta i kaze da je sa 3. preskakao redove pri stampi, da li bi to moglo da se sredi nekim boljim ciscenjem istog nemam pojma ???
:: imam kertridz koji je ortak refilovao 3 puta i kaze da je sa 3. preskakao redove pri stampi, da li bi to moglo da se sredi nekim boljim ciscenjem istog nemam pojma ??
Ma ne to.Pitam da li si uopste probao da stampas.Kako znas da nije dobar,ako nisi probao.Ako preskace redove, koristi se lexmarkov program koji dolazi uz stampac.Ima opciju prociscavanja.Ako to iz nekoliko puta ne pomogne,onda je sledeca opcija ultrazvucna kada u specijalizovanom servisu.Ako i to ne pomogne , zamena kertridza novim. Ako sve ovo saberes , ja mislim da je jeftinije kupiti novi stampac.Poz.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.