Moram da vam se izjadam. Imao sam neko g..vno od kucista Spire BergWind II - SP8198B. Unutra je bio pravi magacin, treba mi osetno vise vremena da izvucem neku komponentu kao npr.hdd, pa dok ja odpetljam sve to, smorim se, a jos je bilo mucenje da smestim sve one grdne kablove Corsair TX 750W napajanja.
Onda konacno presecem i juce sam komponente prepakovao u tek kupljeno kuciste Chieftec CH-05B-B. Poznato mi je da je prazno tesko 12kg. Kada sam zavrsio, pokusam da ga podignem kad ono imao sam osecaj kao da dizem betonski blok. Stavim ga na vagu kad ono iznese 17 kg. Kicma me zabole od nekoliko metara transporta. To mu je, sto mu je i mrdanja nema. U svakom slucaju povrsice posao, vece mi ne treba, zviznuo sam mu dva kulera devetke, uskoro ce i dve 12-tice, necu imati problema ako jednog dana kupim neku graficku dugacku kao ati 4870 x2 i ako jednog dana sve ploce budu EATX. Barem mi vise nije magacin u kucistu.
kada sam pre par godina, sa nekog no-name kucista presao na maxi-Chieftec. I ne samo da vise nema `pretrpanog magacina`, nego nema ni zujanja koje je poticalo od podrhtavanja tankih `kikiriki` limova.
Ja bih radije da dižem 20 (i kusur) kila Čifteka, nego 7-8 kila neke kršine od kućišta, ako već tako nešto mora da sa radi. Trenutno imam GX-01BW-OP Gamer Edition, a pre njega DG-01BD-U. Sreća moja pa već 12 godina treniram dizanje tegova, pa mi dvadeset kila na kraće staze ne predstavlja neki problem, ali na duže...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.