Poštovani Forumaši, `malo` bih -oc- sistem ( intel e5200, dfi p45 tars, 4 gb ocz 1066, ati 3870...), ali mi treba jače napajanje, potreban mi je vaš savet za izbor među sledećima :
1. CORSAIR TX650W PSU ,
2. OCZ 600W GameXStream Premium SLI Gamer/PFC,
3. OCZ 610W PC Power&Cooling Silencer EPS/SLI,
4. LC Power 8750 Prophecy, 750W, ATX 2.2, 14cm fan
Ako neko ima bolji predlog za napajanje koje bi koristio za oc. nek navede, unapred hvala.
Od gore nabrojanih ti preproucujem Corsair. Od kvalitetnih napajanja na nasem trzistu imas jos Thermaltake,Antec,Spire,CoolerMaster,itd,,, Gigabyte Odin je takodje vrhunsko napajanje (tj. to je ustvari Enermax sa Gigabyte nalepnicom). Uzmi bilo koje od gore navedenih 550W ili vise.
Corsair HX 620W I vise nego dovoljno...Ja sam sa njim vozio :
Asus Commando 2GB Geil Ultra Plus 1066 Mhz OC 1200 Mhz Core 2 Duo E6850 3.0 Ghz - OC 4.0 Ghz Orthos Stabilno na 12h nVidia 8800 GTX Core 576 Mhz - OC 630 za svaki dan Western Digital 500 GB - OC na 1T - sala mala...
Mislim da sam ti dovoljno rekao..Sve je bilo Overclockovano i mogu ti reci da je dosta i vuklo struje ali napajanje nije osetilo!
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
:: :: :: :: Znaći Corsair, evo čitam o OCZ 610W PC Power&Cooling Silencer EPS/SLI, kažu da je dobro.. :: :: Da li je 600 w dovoljno za moju kofu + oc ?
:: Znaći Corsair, evo čitam o OCZ 610W PC Power&Cooling Silencer EPS/SLI, kažu da je dobro.. OCZ jeste dobro napajanje,ali ako bi birao izmedju OCZ i Corsair uzeo bih Corsair..Ustvari i imam Corsair TX750W...I svaka preporuka za njega. Ali opet sigurno neces pogresiti ako uzmes OCZ. :: Da li je 600 w dovoljno za moju kofu + oc Jeste.
:: :: :: `Corsair je ustvari Silverstone` Pozitivno ili ne?? :: :: Fino mi izgleda ovaj OCZ 610W PC Power&Cooling Silencer EPS/SLI, mada je Crosair malo jeftiniji i jači za 50 w :: :: e sad, pitanje je šta od ovih napajanja može da se nađe kod nas.... Stara priča. :: :: Ako uspem da nađem neko od gore navedenih uzimam, ako ne negine mi OCZ 600W GameXStream Premium SLI Gamer/PFC :: :: Hvala na odgovorima momci .
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.