Hteo bih kad prodam onaj komp iz one dole teme da kupim novi,e sad koje big tower kuciste je dobro za 4500 do 5000 dinara (rekli su mi da ih ima kolko oces samo koje je dobro)Hvala!!
koliko ja znam, Big Tower ne mozes kupiti za te pare, sem neko polovno.. za Big Tower ti treba min.80€ a realnije je 100-120€.. a ko ti je rekao da ih ima `koliko oces`? zasto onda ne bi predlozili neko..
razmisli o ova dva kucista. I jedno i drugo su iste velicine, postoje u raznim bojamai, imaju drugaciju masku, najveca kucista koja mogu da se nadju za te pare, nemaju kulere u sebi (mora da se dokupuju), pravljena su od celika da traju i teska su po 12 ili 13 kilograma.
lepo ti je voodoo rekao, najjeftinije Big tower kuciste kosta 80 evra i to je Chief BA/DA serija. Obrati paznju na slovo kod oznaka Chief kucista, u imenu drugo slovo oznacava velicinu kucista, `A` su najveca kucista.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.