Da, samo što sam ga ja kupio, i teatiram ga već jedno 4 sata i ne govorim napamet i na osnovu slika i videa. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Malo više, oko 77e, jer u gradu je malo teže naći plavi. Ima belog i crvenog, ali plavi tako dobro izgleda da nisam hteo zbog par evra da uzmem neki drugi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: SAMO POLAK :: :: ja video da je 71 evro a neznam koliko ga je platio Bax
Ovo gore je reko bih guma kompletno? Jedino mi se nesviđa taj tribal znak(ko tetovaža sa onih mamlaza sa splavova). Oblik/dizajn 5+ a sta ti ja znam...
Tako je, neka prerada gume je u pitanju, fantastično se zalepi za kožu i jednostavno ti se šaka ne znoji. E sad logo, vrlo je zanimljivo da (kod mene bar) u beloj, crnenoj i plavoj totalno drukčije deluje, kao da je poruka drugačij, ali se utisak naravno subjektivan. Malo da se odmorim od Logitechovog cvetića ili šta god on bio. Mada mi zuri u facu sa tastature. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ovo gore je reko bih guma kompletno :: Jedino mi se nesviđa taj tribal znak(ko tetovaža sa onih mamlaza sa splavova) :: Oblik/dizajn 5 :: a sta ti ja znam.. :: ::
Ex, imao sam i ja tako neku gumu na Labtecu(ćera Lodžitekova) al crkla životinja posle tačno godinu dana.( Ah da i cena je 5+
a sta ti ja znam...
:: :: Tako je, neka prerada gume je u pitanju, fantastično se zalepi za kožu i jednostavno ti se šaka ne znoji. E sad logo, vrlo je zanimljivo da (kod mene bar) u beloj, crnenoj i plavoj totalno drukčije deluje, kao da je poruka drugačij, ali se utisak naravno subjektivan. Malo da se odmorim od Logitechovog cvetića ili šta god on bio. Mada mi zuri u facu sa tastature. :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Ovo gore je reko bih guma kompletno :: :: Jedino mi se nesviđa taj tribal znak(ko tetovaža sa onih mamlaza sa splavova) :: :: Oblik/dizajn 5 :: :: a sta ti ja znam.. :: :: :: ::
Logitech G9, to je mis a kad ga uparis sa G15 tastaturom u fullu si, igraju Counter-e ne treba im niko a tek Crysis i neki Fight, u prvom opali metak svi popadaju a u drugom samo cepa hame hame talaaaaaaaaassssssssssss!!!
Pozdrav!
:: :: Tako je, neka prerada gume je u pitanju, fantastično se zalepi za kožu i jednostavno ti se šaka ne znoji. E sad logo, vrlo je zanimljivo da (kod mene bar) u beloj, crnenoj i plavoj totalno drukčije deluje, kao da je poruka drugačij, ali se utisak naravno subjektivan. Malo da se odmorim od Logitechovog cvetića ili šta god on bio. Mada mi zuri u facu sa tastature. :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Ovo gore je reko bih guma kompletno :: :: Jedino mi se nesviđa taj tribal znak(ko tetovaža sa onih mamlaza sa splavova) :: :: Oblik/dizajn 5 :: :: a sta ti ja znam.. :: :: :: ::
Potpuno su iste specifikacije lachesisa i G9, sa tim sto je G9 pravljen za patuljasto male ruke, dok je lachesis prirodne velicine...
:: Logitech G9, to je mis a kad ga uparis sa G15 tastaturom u fullu si, igraju Counter-e ne treba im niko a tek Crysis i neki Fight, u prvom opali metak svi popadaju a u drugom samo cepa hame hame talaaaaaaaaassssssssssss!! :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: Tako je, neka prerada gume je u pitanju, fantastično se zalepi za kožu i jednostavno ti se šaka ne znoji. E sad logo, vrlo je zanimljivo da (kod mene bar) u beloj, crnenoj i plavoj totalno drukčije deluje, kao da je poruka drugačij, ali se utisak naravno subjektivan. Malo da se odmorim od Logitechovog cvetića ili šta god on bio. Mada mi zuri u facu sa tastature. :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Ovo gore je reko bih guma kompletno :: :: :: Jedino mi se nesviđa taj tribal znak(ko tetovaža sa onih mamlaza sa splavova) :: :: :: Oblik/dizajn 5 :: :: :: a sta ti ja znam.. :: :: :: :: :: ::
Bax smaracu,bas si me iznervirao,sad moram da prodam nekome mog SideWindera (star samo pola godine) da bi uzeo ovo luce... Najbolji mis ubedljivo! Taman po mom ukusu!!! Svaka cast za pacova...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Bax smaracu,bas si me iznervirao,sad moram da prodam nekome mog SideWindera (star samo pola godine) da bi uzeo ovo luce... Najbolji mis ubedljivo! Taman po mom ukusu!!! Svaka cast za pacova...
Zmaj od misa =D ponosam sam vlasnik istog od samog islazska,uparen sa eXactMat X Controle nema boljeg na trzistu WCG Semi Finale 2008^^
G9 kao sto je napomenuto je extra mis,imam ga skoro pola godine nije me ni jednom do sad izdao al sa 3200DPI u odnosu na 4000DPI kod Lachesisa ponekad zna da zabode :/ a i za malu ruku je gradjen...
Top 5 Gaming Mouses: 1.Razer Lachesis 2.Logitech G9 3.Razer DeathAdder (svojevremeni rival G5 i MX518,extra argonomski gradjen,Best Buy) 4.Logitech G5 (revision 1 - dvojka ima dodatni taster sa strane,cesto se pogubim) 5.Logitech MX518
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber rampaGe. Dusan D.
Specifikacija za svaki respekt (Laser, 4000dpi, pleteni obložen kabl...) ali nije za svačiju ruku. Meni lično nikako ne leži u ruci, pri podizanju miša često se pritisnu tasteri sa strane. Simetričan oblik i raspored tastera mu proširuje upotrebnu vrednost, mogu ga koristiti levoruki i desnoruki, ali za moju ruku taj oblik predstavlja problem jer mi se šaka dosta zamara. Više mi odgovara miš dizajniran za određenu ruku. Ostatak Lachesis-a je za svaku pohvalu, materijal, kabl, stopice koje toliko dobro odrađuju posao da imam utisak da miš lebdi iznad podloge. Ukoliko vam oblik odgovara onda je za svaku preporuku. Dobro je što sam imao priliku da ga probam pre eventualne kupovine.
Dobro si pazario, mada jeste da ima cenu, ja stekam nesto kesa za Saitek Cyborg klavijaturu mada ni nisam siguran dal da uzimam ...no dobro off topic :)
P.S, meni se zapravo najvise svidja beli, mada ponekad deluje malo `socijalno` bas zbog toga ..doduse koliko god taj mis moze da deluje tako :)
Koliko god treba za udoban rad i da ne moram da brinem kad selektujem pixel po pixel u Photoshop-u (ili maske u Afteru) dal će štucne levo ili desno pa sve iz početka. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Svrati do obliznjeg doma zdravlja... :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: ::
:: :: Koliko god treba za udoban rad i da ne moram da brinem kad selektujem pixel po pixel u Photoshop-u (ili maske u Afteru) dal će štucne levo ili desno pa sve iz početka :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Svrati do obliznjeg doma zdravlja... :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.